s3 mini ekranı çok mü kötü ?

best1905

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini ekranı çok mü kötü ?
arkadaşlar ufak yazılarda falan pikselleri sayıyoruz diye birşey duydum kullananlar memnunmusunuz aldığma pişman olurmuyum ?

ka_za

Üye
Çok iyi denemez

Tepkiler: eoner

Yigit315

Üye
biraderim bende aynı cihazı kullanıyorum. aynı senin gibi alırken biraz endişelendim. Ama sonradan iyiki almışım dedim. o laf tamamiyle uydurma. ben çok beğendim.

Tepkiler: cello-can

Buğra

Admin
ama o fiyata s2 alabilirsiniz s3 miniden çok daha üstün bir telefon

Tepkiler: kan_x

best1905

Üye
    Konu Sahibi
oyun performansı nasıl peki napalım artık aldık başa gelen çekilir 3310 kullananlarda var

MaxipmaN

Üye
yazılar c6-01de daha iyiydi düşün

Tepkiler: kan_x
Kardesim yeni aldım cok guzel iyiki almışım performansı çok güzel

-Emre

Üye
O kadar iğrenç bir ekran olamaz samsung bu cihaza yazık etmis..

Tepkiler: MaxipmaN

best1905

Üye
    Konu Sahibi
telefon elime ulaştı ekranı çok iyi buldum birde kötü diyosunuz iyisi nasıl bilmiyorum samsung gerçekten marka

Rom filan atin canavar gibi olur.. ekrani da eh iste wvga. Ama iyi bi tel lakin s2 alabilirsiniz o fiyata yada biraz daha fazla

best1905

Üye
    Konu Sahibi
Rom filan atin canavar gibi olur.. ekrani da seh iste wvga. Ama iyi bi tel lakon s2 alabilirsiniz o fiyata yada biraz daha fazla

Rom atmaktan korkuyorum yardımcı olurmuz

- - - Eklendi - - -

Telefonun wifi si cok iyi bu arada youtube dan video izlerken takiliyo bazen benim pc ama s3 mini de hic takilmadan video izliyor um

Rom atmaktan korkuyorum yardımcı olurmuz

- - - Eklendi - - -

Telefonun wifi si cok iyi bu arada youtube dan video izlerken takiliyo bazen benim pc ama s3 mini de hic takilmadan video izliyor um
dostum rom atmaktan korkma. Ben attim kendime ama tel farkli s3 minj degil, zarari yok faydasi var. Bi yerden sonra rom cok ise gunluk rom atio insan..... sen arkadaslardan yardim al bilenvardir s3 mine rom atmayi..

best1905

Üye
    Konu Sahibi
dostum rom atmaktan korkma. Ben attim kendime ama tel farkli s3 minj degil, zarari yok faydasi var. Bi yerden sonra rom cok ise gunluk rom atio insan..... sen arkadaslardan yardim al bilenvardir s3 mine rom atmayi..

malesef arkadaşlarımın pc sine formatını bile ben atıyorum symbian flaşını yapamıyorlar daha bırakın androidi

Öyle çok abartılcak kada berbat değil ama mükemmelde denmez yani

çok güzel telefon yanlız siteden hiç bişey atılmıyor şifresi nasıl kırılacak yardımcı olursanız seviniirim tesekkürler