Püf Noktası S3 Mini Duvar Kağıdı

Sponsorlu Bağlantılar

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Duvar Kağıdı
Arkadaşlar merhaba ben s3 mini telefonuma göre duvar kağıdı aramaktan yoruldum açıkçası. Benim istediğim bir fotoğrafın 480 X 800 ölçüsünde olmasını nasıl yapabilirim. Örneğin photoscape adlı bir programla deniyorum fotoyu bu ölçüye ayarladığım zaman kötü bir görüntü oluyor. Orjinal ölçüde bir fotoğrafı duvar kağıdı yapınca fazla yakınlaşıyor ve yine kötü görüntü oluyor. Bilen arkadaşların bilgileri bir çok kişiyi aydınlatacağına inanıyorum. Ya da ben birşey bilmiyorum.:cool

OnurErtas

OnurErtas

Üye
kardeşim photoscapede o ölçü verirken bi buton var ona bastiginda 480 yazarsin diger boslugu kendisi otomatik doldurur aksi takdirde fotograf bozulur yani 480x800 boyutunda google görsellere yaz boyutu o şekilde bul yoksa olmaz yani cogu fotograf bozulur o şekilde ayarlarsan

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğrafın bozulmadan küçülmesinin bir yolu olmalı bence. Ama bu yol nerde :dry: anlamadım gitti illa google den mi bulup indircez kendi beğendiğimiz bir resmi güzel bir şekilde duvar kağıdı yapamayacakmıyız. Nerde adalet Nerde Millet ...:angry:

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Hayir mesela sen kare olan veya yatay dikdörtgen bi fotografi dikey dikdörgen yapsarsan tabi bozulur. Bozulmamasi icin sadece oldugu gibi kucultebilirsin

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Peki beğendiğim fotoyu sizce nasıl duvar kağıdı olarak yapmalıyım önerebileceğiniz bir program var mı. Ya da sevdiğiniz bir fotoyu hiç duvar kağıdı yapmadınız mı?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Yaptim ama bi kısmını yabi komple olmuyor :D

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Bir kısmını mı :haha: Ben o bi kısmını yapıyorum içine kadar yakınlaşıyor foto nun sebebini çözemedim daha :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Aynen işte bi kısmını sectigin icin büyüyor :D

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bi boyacıya verekde boya yapsın o zaman güzel gözükür kilit ekranı falan :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
şu şekilde örnek vereyim. Resim yatay. Ekran diikey. O yüzden böyle oluyor

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Aynen işte valla aynen bu işin bir çözümü olması lazım diğer türlü hiç hoş durmuyor foto.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Cozumu var kardeş fotografları telefonu dik tutarak cekeceksin

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
İnternette beğenmiş olduğum fotoyu nasıl yapacağım hadi foto çekmeyi çözdük bu nasıl olcak. Eklediğiniz fotoğraftaki gibi mi duracak illa.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Mecburen

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Yine de ilgilendiğin için teşekkürler kardeş konu kapanmazda açık kalırsa eğer belki bir başka önerisi olan arkadaş gelir inş.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Kapanmaz ama baska cozumu yok kardesim :D yinede acik dursun

Üst Alt