S3 mini diye verilen telefon

Sponsorlu Bağlantılar

deva45

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini diye verilen telefon
Arkadaşlar dün babam telefon almış 620 liraya galaxy s3 mini diye vermişler, ama hareket sensörü falan yok ön kameranın yanında,kies okumuyor ve aveadan 3g uyumluluğuna baktığımda samsung sgh-x430 modeli diyor. telefonda üstten sürüklemeye yok yani wifi falan açılmıyor nasıl iş anlamadım ne yapmalıyım ?

MaxipmaN

Üye
sgh x430 ismini internete yazıp resimlere bakmanı öneririm

codblackops2

codblackops2

Üye
çok büyük bir kazık atmışlar s3 mini diye telefonu satan adamı bulun dövün bence :hmmm

Matthe

Matthe

Üye

Kerim.

Kerim.

Üye
bulun o adami gerisini anlarsin;)

MrExpert

MrExpert

Üye
Olay belli adamlar Telefonu yurt dışından getirmişler Sonrada imeı çakmışlar çakılan imeı de sgh x430 ait olduğu için nete girmiyor çünkü şebekede sgh x430 olarak görünüyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
Bende cok eski bi simens imei si var. 3g 2g h+ hepsi sorunsuz. İmeiyle alakasi yok o olayin

MaxipmaN

Üye
arkadaş bi geri dönsün bakalım harbi s3 mini mi kullanıyo emin mi

AHMED...

AHMED...

Üye
telefonun fotoğraflarını çekip buraya ekleme şansın varmı

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Olay belli adamlar Telefonu yurt dışından getirmişler Sonrada imeı çakmışlar çakılan imeı de sgh x430 ait olduğu için nete girmiyor çünkü şebekede sgh x430 olarak görünüyor.

vay be ne kazik ama

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Arkadaşım geçen ay s3 mini aldım bende . 900 liraya. aslında yurt dışı s3 getirtecektim çakma imei li. kafam rahat etsın dedım garantili şekilde hemde tanıdık bi yerden 900 liraya s3 mini yi aldım. Arkadaşlarım internette 650 700 lira s3 mini niye 900 lira verdin diye dalga geçtiler, Şimdi senin konuyu okudumda arkadaşlarım da okusa yüz ifadeleri ne olurdu acaba ? Her zaman piyasa fiyatı neyse o fiyatdan telefon almak lazım. Gayet de memnunum s3 minimden :)

Akıncı

Akıncı

Üye
Bazen internetden alınanlar güzel çıkabiliyor güvenilir sitelerden almalısınız :)