S3 mini bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini bilgi
arkadaşlar ben s3 mini almayı düşünüyorum.. ama kafamı kurcalayan bazı sorular var. 1. piksel sorunu var deniyor ne ölçüde doğrudur 2. 5 mp kamera pek yetersiz gibi çekim kalitesi nasıl 5 mp ye göre iyi sayılır mı 3. uygulama ve özellikle oyun bağımlısıyım kasmadan yormadan işimi görür mü performansı.. şimdiden teşekkürler

skywalker06

skywalker06

Üye
1.Piksel olayı tamamen yalan mağazada baktım gayet güzeldi ekranı 2.Kamera gece çekimlerinde pek bişey vaat etmiyor ama gündüz çekimleri fena değil galaxy ace 2 kullanıyorum ben kameraları aynı gayet memnunum çok karanlıkta çekerken biraz bozukluk yaratabilir 3.Ben galaxy ace 2de hiç kasmadan oyunları oynayıp işlemlerimi yapıyorum s3 mini benim telefondan daha güçlü hiç bir sıkıntı yaşamazsın hemde jelly beanli telefon ve güncelleme gelmeye devam eder o yüzden s3miniyi kesinlikle tavsiye ediyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben normal S3 kullanıyorum hiç öyle bakınca pixel sayılması falan yok normal ekran, pixel sayan arkadaşlar acaba merceklemi bakıyor? S3 de durum böyleyken S3 minide de hal farklı değildir bence.

hakan_710

hakan_710

Üye
Ben normal S3 kullanıyorum hiç öyle bakınca pixel sayılması falan yok normal ekran, pixel sayan arkadaşlar acaba merceklemi bakıyor? S3 de durum böyleyken S3 minide de hal farklı değildir bence.
bilmem farkında mısın ama senin telefonunun ekrn çözünürlüğü 1280*720 pixel, s3 mini 800*480. insanları anlamıyorum ismi ve görünüşü aynı diye iki telefonu bir tutuyor. halbuki s3 mini s2 den bile düşük özelliklere sahip. sayılma konusuna gelince dikkatle bakarsan iphone un pikselleri bile sayılıyor. fazla takmaya gerek yok bu konuyu

immortallord

immortallord

Üye
Arkadaşım piksel olayı shftdlt(tam adını yazmıyorum anlamışşsındır) adında bir site tarafından tamamen karalama amaçlı çıkarılmış bir yalandır.Telefonda kesinlikle öyle birşey yok.Kamerası gündüz iyi çekiyor gayet net ve oyunlarda ben bir sıkıntı yaşamadım henüz nfs most wanted yağ gibi akıyor :) ve çoğu benchmark testlerinde s2 den daha iyi

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
serdar_gs

serdar_gs

Üye
bilmem farkında mısın ama senin telefonunun ekrn çözünürlüğü 1280*720 pixel, s3 mini 800*480. insanları anlamıyorum ismi ve görünüşü aynı diye iki telefonu bir tutuyor. halbuki s3 mini s2 den bile düşük özelliklere sahip. sayılma konusuna gelince dikkatle bakarsan iphone un pikselleri bile sayılıyor. fazla takmaya gerek yok bu konuyu
Valla doğrudur bende yeni aldım fakat bu nokta nokta olan bu pixellerin boyutu her telefonda değişiyormu? Herhalde aynıdır ama bende 720 ise minisinde 480 adettir mesela:) Onu bilmiyorum şahsen. Bence gözle görülür derecede rahatsız edici birşey yoktur.

rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
flash player var mıdır s3 minide

rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sıkıntı yok internet üzerinden video şart.. nova modern combat 4 gibi oyunları sorunsuz çalıştırır inşallah

mesutgaga

mesutgaga

Üye
dostum benim telefon galaxy wonder.teefonumun grafik işlemcisi rahatlıkla nova 2ve 3 ü kaldırıyor ama modern combat oynamadım.s3 miniyle hayli hayli oynarsın.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen s3 mini al bencede sana rahat 2 sene telefonluk eder

rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
aslında s3 de alabilirim ama keseyi bayağı zorlarsam.. 1500 tl civarına 24 ay taksit bulursam alıcam olmadı s3 mini alıcam gibi duruyor. hepinize de teşekkürler

skywalker06

skywalker06

Üye
1500tlye 24 ay zor bulursun ama 12taksit yapan yerler olabiliyor

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Minik kuş hem kibar hem çekici hem şarzı tatmin edici benim anlamadığım s2 var arkadaşta mat olan ekran bandı yapmış bende yaptım onda da aynı piksel bende de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt