Uygulama s3 mini auto brightness

Sponsorlu Bağlantılar

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini auto brightness
arkadaşlar s3 minide otomatik parlaklık ayarlama yokmu ya bulamadım ? yoksa bildiğiniz bir uygulama varmıdır

andezitt

andezitt

Üye
Yok o ayar orjinalde ama gerekye yok ortaya ni yere getir parlaklığı. Program yüklersen şarjı daha çabuk bitiricek :)

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
içerde sıfıra çekiyorum dışarda bidaha fule çekiyorum ya çok sıkıcı ne saçma eklememişler

andezitt

andezitt

Üye
içerde sıfıra çekiyorum dışarda bidaha fule çekiyorum ya çok sıkıcı ne saçma eklememişler

Aynen bende öyle yapıyorum sorun olmuyo. Yeni güncelleme ile gelir belki :)

uguro

uguro

Üye
uguro

uguro

Üye
Şu iki program işini görür sanırım ;

Bu da Ücretsiz olanı ;

Programları bende denemeye çalışıcam denedikten sonra yazarım :)

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende öyle yapıyorum sorun olmuyo. Yeni güncelleme ile gelir belki :)

ben güncellemek istemiyorum duyduğum kadarıyla dalga efekti ve üst bardaki çoğu şey gidiyomuş :S

- - - Eklendi - - -

Şu iki program işini görür sanırım ;

Bu da Ücretsiz olanı ;

Programları bende denemeye çalışıcam denedikten sonra yazarım :)

ikisini de denedim oda içerisinde ve güneş içinde ama işe yaramadı çözebilirsen programı bekliyorum yorumunu =)

andezitt

andezitt

Üye
ben güncellemek istemiyorum duyduğum kadarıyla dalga efekti ve üst bardaki çoğu şey gidiyomuş :S

- - - Eklendi - - -

ikisini de denedim oda içerisinde ve güneş içinde ama işe yaramadı çözebilirsen programı bekliyorum yorumunu =)

Ooo senin android surumu 1.1 sanırım 1.2de Evet dalga efekti yok. Ayrıca 1.2de o dediğin ayarda parlaklık otomatik olmuyo yani aynı güncelleme o zaman bi kaç ay sonra 2.2 gelir onda olur mu bilmiyom olursa direk ona güncelle ;)

uguro

uguro

Üye

- - - Eklendi - - -

Bende denedim şuan Velis adlı programı ancak çözemedim :D Türkçeleştirme bölümüne yazdım bakalım yardımcı olan olursa türkçe ayarlar ile denicem birde bende yapamadım :D ancak araştırıyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: emrh77
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
inşallah olur ya =)

- - - Eklendi - - -

Bende denedim şuan Velis adlı programı ancak çözemedim :D Türkçeleştirme bölümüne yazdım bakalım yardımcı olan olursa türkçe ayarlar ile denicem birde bende yapamadım :D ancak araştırıyorum :oke:

bekliyorum senden haberi o zaman kardeşm :)

Üst Alt