Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamas3 mini auto brightness
Sponsorlu Bağlantılar
emrh77
Üye
Konu Sahibi
s3 mini auto brightness
arkadaşlar s3 minide otomatik parlaklık ayarlama yokmu ya bulamadım ? yoksa bildiğiniz bir uygulama varmıdır
andezitt
Üye
Yok o ayar orjinalde ama gerekye yok ortaya ni yere getir parlaklığı. Program yüklersen şarjı daha çabuk bitiricek
emrh77
Üye
Konu Sahibi
içerde sıfıra çekiyorum dışarda bidaha fule çekiyorum ya çok sıkıcı ne saçma eklememişler
Ooo senin android surumu 1.1 sanırım 1.2de Evet dalga efekti yok. Ayrıca 1.2de o dediğin ayarda parlaklık otomatik olmuyo yani aynı güncelleme o zaman bi kaç ay sonra 2.2 gelir onda olur mu bilmiyom olursa direk ona güncelle
Bende denedim şuan Velis adlı programı ancak çözemedim Türkçeleştirme bölümüne yazdım bakalım yardımcı olan olursa türkçe ayarlar ile denicem birde bende yapamadım ancak araştırıyorum
Bende denedim şuan Velis adlı programı ancak çözemedim Türkçeleştirme bölümüne yazdım bakalım yardımcı olan olursa türkçe ayarlar ile denicem birde bende yapamadım ancak araştırıyorum