Telefon Tavsiyesi s3 mini almalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini almalı mıyım?
Henüz 17 yaşındayım kendi bursum ile en fazla 700-720 civarında telefon alacağım ve s3 mini'de karar verdim. sizce almalı mıyım? dogru bir tercih mi? yada bu fiyatlarda daha iyi bir cihaz önerisi olan varmı?

yeauw

yeauw

Üye
telefonu ne için kullanacaksın dostum :)

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
telefonu ne için kullanacaksın dostum :)
genelde sık sık sms whatsapp twitter kullanan biriyim. ara sıra oyun da oynuyorum tabi. ön kamera lazım oluyor kız arkadaşımla idmanlar yuzunden gorusemiyoruz, tango gibi uygulamalarla on kamera sayesinde yuzyuze gorusmek lazım :)

Samet.25

Valla kardes benimde butce sikintiliydi ace 2 ve s3 mini arasinda kalmistim s3 mini aldim super telefon tavsiye ederim gayet seri her isini gorur internet oyun vs vs al pisman olmassin ekran sorunu filan diolar inanma yok oyle bisey

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardes benimde butce sikintiliydi ace 2 ve s3 mini arasinda kalmistim s3 mini aldim super telefon tavsiye ederim gayet seri her isini gorur internet oyun vs vs al pisman olmassin ekran sorunu filan diolar inanma yok oyle bisey
arkadasta birkac kez elime alıp kullandım gayet guzel begenmistim ama, malum kendi butcemle alınca ayrıntılı bı sekılde arastırmam gereklılıgı hıssettım, tesekkur ederım s3mını'yı alacagım bu haftaıcı hayırlısıyla :)

Samet.25

arkadasta birkac kez elime alıp kullandım gayet guzel begenmistim ama, malum kendi butcemle alınca ayrıntılı bı sekılde arastırmam gereklılıgı hıssettım, tesekkur ederım s3mını'yı alacagım bu haftaıcı hayırlısıyla :)

Hayirlisi pisman olmassin ama merak etme daha rahat 2 3 sene kullanilir hatta kirmassan filan daha fazla cunku samsung bu cihaza 4.2.2 guncellemesi vericek

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi

Hayirlisi pisman olmassin ama merak etme daha rahat 2 3 sene kullanilir hatta kirmassan filan daha fazla cunku samsung bu cihaza 4.2.2 guncellemesi vericek
tesekkur ederım, zaten 2 sene hatta 1.5 sene falan yeter bana, sonrasında daha ıyı bır cıhaza gecebılırım. yok yok kendı aldıgım seyı cok ıyı sahıplenırım , ekran koruyucusunda cızık bıle olmaz o kadar dıkkatlı kullanırım :)

by-pegasus

Üye
bencede s3 mini süper telefon :aha:

mertaydin96

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini almaya karar verdim sanırım..

Metin137

Metin137

Üye
ben de olsaydım s3 mini alırdım hem performans hemde görünüş yönünden s3 mini güzel telefondur

ahmetsuha525000

Üye
S3 Mini rahat 2 sene götürür. Sonrada yeni Android sistemleri için yeni cihaz alırsın :-)

kursat7171

Üye
Bende s3 mini var her türlü beklentini karsılar arkadaşın dediği gibi 2015 e kadar götürür.

Üst Alt