s3 mini aldım

Sponsorlu Bağlantılar

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini aldım
Arkadaşlar s3 mini aldım sıfır 730 tl s3 le çok farkı varmı birde önerebileceğiniz güzel farklı uygulamalar neler ilk and. telefonum değil bilinmedik güzel uygulamalar

fk555897

fk555897

Üye
S3 Mini'nin S3 ile arasında işlemci, ekran ve kamera gibi farkları var.

hikmet366

hikmet366

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: anl001
HAM ZA

HAM ZA

Üye
gpu su aynı sadece mali 400..çoğu oyunu kasmadan açıcaktır hayırlı olsun :)

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımsal olarak fazla fark yok anlaşılan teşekkür ederim

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Hayırlı olsun telefonunuz :evet: bende dün 750 tl ya hanıma aldım s3 mini ; ve malesef yazılımsal olarak s3 ten farklı olduğunu gördüm. Beni rahatsız eden noktalardan biri bildirim çubuğunda yer alan islemlerin yerini degistirememekti (wifi ile gps in sıralamasını degistirebilmek gibi) ikinci olarak 1080 p videoları telefonda acamadim (s3 ile çekmiş olduğum videolar) onuda geçtim n8 ile çektiğim 720 p videoları neden acmadı onuda anlamış değilim :hmmm

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun telefonunuz :evet: bende dün 750 tl ya hanıma aldım s3 mini ; ve malesef yazılımsal olarak s3 ten farklı olduğunu gördüm. Beni rahatsız eden noktalardan biri bildirim çubuğunda yer alan islemlerin yerini degistirememekti (wifi ile gps in sıralamasını degistirebilmek gibi) ikinci olarak 1080 p videoları telefonda acamadim (s3 ile çekmiş olduğum videolar) onuda geçtim n8 ile çektiğim 720 p videoları neden acmadı onuda anlamış değilim :hmmm
Hiç denememiştim ama artık aldık kötü değil o kadar da canım :) beni şaşırtan nokta ise kutunun içinden galaxy tab 2 yi tanıtım broşürü çıktı cihazı aldığım gün galaxy tab 3 indirimdeydi :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt