S3 mini aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini aldım
Artık wonder kütük gibi geliyor :ehe bir telefon o kadar mı yavaş olur,o kadar mı kalın olur:islik
Bu arada piksel sorunu var diyenlere aldanmayın.Pikseller belli oluyor diye bir tartışma vardı.Eğer çok yakından bakar ve görmek isterseniz biraz belli oluyor.Ama eğer normal mesafeden bakarsanız kesinlikle göremezsiniz.Normal kullanımda fark edilmesi mümkün değil.

Edit: Benchmark tan 7200 aldı.Root vs yok

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bu başlık ne ya. Yaş kaç 14 falan mı? Her telefon alan böyle hobaaa yazarsa işimiz var.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bu başlık ne ya. Yaş kaç 14 falan mı? Her telefon alan böyle hobaaa yazarsa işimiz var.

malesef buna siz karar veremessiniz. burası kutlama bölümü sizin tarafınızdan önemsiz görülebilir ama konuyu açan kişi için bu büyük bir sevinç ve burda sevincini bizlerle paylaşmak istemiş. bu yüzden dediğiniz kırıcı geldi bana

- - - Eklendi - - -

bu arada tebrik ederim iyi günlerde kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Symbianize

Symbianize

Üye

malesef buna siz karar veremessiniz. burası kutlama bölümü sizin tarafınızdan önemsiz görülebilir ama konuyu açan kişi için bu büyük bir sevinç ve burda sevincini bizlerle paylaşmak istemiş. bu yüzden dediğiniz kırıcı geldi bana

- - - Eklendi - - -

bu arada tebrik ederim iyi günlerde kullanın :)

+1 tebrik ederim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayırlı Olsun...

Güle güle kullan...

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar

S3 mini nin ekran piksellenmesi konusunda forumda en az 50 kişi yanlış bilgiye sahip.Ben o konuda bir açıklama yaptım, bir aydınlatma getirmeye çalıştım.Benchmark skorunu paylaştım.Çok basit bir inceleme yapmış oldum.Beğenmediysende bunu dile getirirsin veya çıkıp gidersin.Hakaret etme hakkını sana hiç kimse veremez.

doctorrr

doctorrr

Üye
Hayırlı olsun :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye

:)
+1:oke:

Hayırlı olsun.

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :) Ram kullanımı biraz yüksekmiş ama.400 mb dan aşağı hiç inmiyor

OPC

OPC

Üye
Hayırlı olsun

Enes

Enes

Üye
hayırlı olsun :smdance:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
S3 dede rami sildiğim zaman 400 e iniyor. 5 dk ya kadar 650 yi buluyor yine :D

- - - Eklendi - - -

Ama hiç ram yetmezliğinden uygulamam kapanmadı.

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
450mb falan boştayken ama henüz uygulamalarımı yüklemedim.Ram yetmezliği olmaz sanırım 800mb+ kullanılabilir var.Önceki telefonumda 350mb kullanılabilirdi :alkis

Mufche

Mufche

Üye
Hayırlı Olsun :) İnşallah Perşembe günü bende alacağım :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan.

murat.122a

murat.122a

Üye
Hayırlı olsun kardeş

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hayırlı olsun..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hayırlı olsun..

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt