s3 mikrofon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ADNUFREPLA

Üye
    Konu Sahibi
s3 mikrofon sorunu
arkadaşlar merhaba

yurt dışı kayıtlı s3 cihazım vardı ekranını kırdım değiştirdim fakat ekran değiştikten sonra mikrofon çalışmadı işin tersi video kaydında ses kaydoluyo fakat arama yaptığımda karşı tarafa sesim gitmiyo kulaklıkla kullandığımda sorun yok bu parazit azaltma olayınıda yaptım fakat nafile neden olabilir bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

mürteza16

mürteza16

Üye
Caps Lock'u kapatmayı düşündün mü?

adnan2542

adnan2542

Üye
adnufrepla kardesim bende de aynisi oldu.Viper skype uzeri konusmalrda ses geliyordu.facebook youtube uzeri videlolarda calisiyordu.ama sadece telefon baglantisinda ne ses gidiyor nede ses geliyordu.iki defa tamirciye gitti.birince kucuk hoparloru degistirdiler.geri geldi.actim gene ayni problem.senin telefonun samsungun servisine gitmesi lazim.problem telefondaki gsm baglantisini yapan hardware ilgili problemmis dedi dukkan sahibi.baska yolu yok bunun.benim telin garantisi vardi.ama sendeki 24 ayi gectiyse ne kadar verirsin onu bilemem.ama bildigim kadariyla avrupadan giden telefonlarin garantisi turkiyede de gecerliymis.samsung turkiyedeki servisine bir email yaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt