s3 mesaj gelmeme sorunu bir yardım arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
s3 mesaj gelmeme sorunu bir yardım arkadaşlar
Arkadaşlar size de oluyor mu karşıdan taraftan gelen bazı mesajlar bana gelmiyormuş mesaj geliyormuş bana diyorlar cevap vermedin diye diyorum mesaj gelmedi attık iletildi diyorlar bu sorun sadece bende mi değilse çözümü var mı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hatta sorun olabilir. Müşteri hizmetlerini ara bence.

loaloa

Üye
Arkadaşlar size de oluyor mu karşıdan taraftan gelen bazı mesajlar bana gelmiyormuş mesaj geliyormuş bana diyorlar cevap vermedin diye diyorum mesaj gelmedi attık iletildi diyorlar bu sorun sadece bende mi değilse çözümü var mı?

dostum okudum inanamadım ama aynı sorun bende de var. Fakat benim hatttım avea. Müşteri hizmetlerini bi ara derim

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar her mesajda olmuyor bu bazı mesajlar için oluyor şebekeyle ilgili mi diyorsunuz acaba çünkü s3'ten önce böyle bir şey olmuyordu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaşlar her mesajda olmuyor bu bazı mesajlar için oluyor şebekeyle ilgili mi diyorsunuz acaba çünkü s3'ten önce böyle bir şey olmuyordu
hatla telefon arasında uyumsuzluk olabilir. dediğim gibi müşteri hizmetlerini araman en sağlıklısı.

SilentOne

SilentOne

Üye
eğer hattı micro olarak almadıysan kestirdysen ve hattın da eski ise olabilir

TheMadness

TheMadness

Üye
eğer hattı micro olarak almadıysan kestirdysen ve hattın da eski ise olabilir

Ben kestirdim birkaç gün sonra okumadı tekrar aldım taslağını indirip kendim kestim oldu :d: microsim bulamadım

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
Yok orjinal mikrosim aldım sonradan kestirme değil belki dediğiniz gibi uyumsuzluk olmuştur dediğiniz gibi müşteri hizmetlerini arayacaz artık

SilentOne

SilentOne

Üye

Ben kestirdim birkaç gün sonra okumadı tekrar aldım taslağını indirip kendim kestim oldu :d: microsim bulamadım
şimdilik bnde sorun yok ama olursa vofanda varmış mikrosim sıkıntı çıkarsa değiştirirm amacım rehberi kurtarmak yoksa çoktan mikro sim almıştım madness bu arada özel mesajımı okursan çok sevinirim

- - - Eklendi - - -

Yok orjinal mikrosim aldım sonradan kestirme değil belki dediğiniz gibi uyumsuzluk olmuştur dediğiniz gibi müşteri hizmetlerini arayacaz artık
bi arada türkcell de bole sıkıntılar çıkmaması lazım aslında

Üst Alt