S3 Kırılmaz Demeyin KIRILIYOR.... 50 cm'den düşün telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
S3 Kırılmaz Demeyin KIRILIYOR.... 50 cm'den düşün telefon
50 cm'den düşen telefonun hali perişan oldu !!!
samsung çok güzel cevap verdi "TELEFON BU KIRILIR TABİ"

burda resmi paylaşamadım ama ekranın sol üst'den gitti

Enes

Üye
geçmiş olsun

15097

Üye
geçmiş olsun fotosunuda paylas

lolaman

Üye
Biz nerden bilelim senin telefonu kötülemeye çalışmadığını bi resim koy kanıt göster bize.

Tepkiler: krazy ve TeAmo42
şirket mi kiralıyor sizi bi anlayamadık birisi iphone kötüler hemde 4s i birisi s2 s3 kötüler biri htc onex kötüler ne kadar kötülersen o kadar para alıyorsun heralde sözleşmeye göre

Tepkiler: _artiss_

15097

Üye
caps koy cok mu zor.

Konu Sahibi
resim koyamıyorum. izin vermiyor arkadaşlar nedenini anlayamadım.izin vermiyor yeni üye olduğum için galiba.
ama aşağıdaki linke koydum.

kimse kırılmaz demedi ki zaten bunun testini de yaptılar kırılıyor s2 öyle değil

edit:geçmiş olsun

15097

Üye
resim koyamıyorum. izin vermiyor arkadaşlar nedenini anlayamadım.izin vermiyor yeni üye olduğum için galiba.
ama aşağıdaki linke koydum.

uffffffff!!! çok kötü olmuş birde daha cok yeni telefonun tekrar geçmiş olsun

Ekran kapalıyken kötü de açıkken bekleme ekranı bi hoş olmuş sanki arkada ağaç varmış gibi Samsung o kadar iyi telefon yapmış ki kırılınca bile görselliği elden bırakmıyor.

Tepkiler: krazy, MasteLaa, lolaman ve 1 kişi daha

lolaman

Üye
Ekran kapalıyken kötü de açıkken bekleme ekranı bi hoş olmuş sanki arkada ağaç varmış gibi Samsung o kadar iyi telefon yapmış ki kırılınca bile görselliği elden bırakmıyor.
Şu an amaçsızca gülüyorum

one x 1 metreden düşürdüm içim cız etti ama bi bakdım hiç birşey yok

Tepkiler: MasteLaa
Drop testte 3. düşüşte ekran tuz buz oluyor

MasteLaa

Üye
Çok fena teselli veriyorsun kuzum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...