s3 JB 4,2,2 Rom’u cyanogenmod indirdim ama nasıl kurarım

Sponsorlu Bağlantılar

fbhak01

Üye
    Konu Sahibi
s3 JB 4,2,2 Rom’u cyanogenmod indirdim ama nasıl kurarım
s3 finedroid sitesinden bu romu indirdim ama kurulumu hakkında bilgi yok yardımcı olurmsunuz

fbhak01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana cynogenmod ve gapps diye iki link vermiş gapps en üstteki android 4.2.2 yazanı indirdim 167 ve 90 mb lik iki dosya indirmiş oldum napacagım bir yardımcı olurmsunuz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
once cwm bulup odinle rom yukler gibi kur. cok kisa surer. sonra bu dosyalari hafiza karti ya da telefon hafizasina at telefonu kapat. ses acma ev ce guc tusuna bas. acilan menude wipe dalvic cache de. hafiza kartin yoksa wipe data factory reset yapma depo alanini temizler iki dosya da silinir tekrar indirmek zorunda kalirsin. advanced bolumunde wipe dalvic cache var onu da uygula sonra geri gel install zip from sdcard'a gir dosya konumunu bul ilk rom dosyasini yuklr sonra da gapps. sonra wipe data factory reset, wipe cache ve wipe dalvic cache islemlerini yap reboot phone'a tikla tamamdir. internetten videolara bakarak da yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: fbhak01

fbhak01

Üye
    Konu Sahibi
once cwm bulup odinle rom yukler gibi kur. cok kisa surer. sonra bu dosyalari hafiza karti ya da telefon hafizasina at telefonu kapat. ses acma ev ce guc tusuna bas. acilan menude wipe dalvic cache de. hafiza kartin yoksa wipe data factory reset yapma depo alanini temizler iki dosya da silinir tekrar indirmek zorunda kalirsin. advanced bolumunde wipe dalvic cache var onu da uygula sonra geri gel install zip from sdcard'a gir dosya konumunu bul ilk rom dosyasini yuklr sonra da gapps. sonra wipe data factory reset, wipe cache ve wipe dalvic cache islemlerini yap reboot phone'a tikla tamamdir. internetten videolara bakarak da yapabilirsin

abi tam olarak anlamadım şimdi iki dosyayıda internal sd card dan yüklüyorum evet çok kısa sürüyor sonra napacağım tam sırası ile yazarmsın bu wipe filan ne zaman yapacağım çok karaışık geldi yazın anlayamadım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yuklemeden once: wipe cache , wipe dalvic cache

yukledikten sonra: wipe data factory reset , wipe cache , wipe dalvic cache

- - - Eklendi - - -

en son usrte reboot phone var ona tikla acilsin

• Beğen

fbhak01

Üye
    Konu Sahibi
yuklemeden once: wipe cache , wipe dalvic cache

yukledikten sonra: wipe data factory reset , wipe cache , wipe dalvic cache

- - - Eklendi - - -

en son usrte reboot phone var ona tikla acilsin

meşgul ediyorum ama
ben bide backup aldım onu pcye atcam hafıza kartının boyu küçük onu tekrar atarsam tekrar restore ile kura bilirim demi yani geriye dönüş şansım hala olucak

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onu ben de bilmiyorum deneme firsatim olmadi.

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
omceki romdan kalan kalintilari temizlicek

• Beğen

fbhak01

Üye
    Konu Sahibi
omceki romdan kalan kalintilari temizlicek

valla çok sağol kardeşim senin kadar yardımcı olan olmadı

ya korkum aslında şu orjinal rom 1 gb civarı bu rom ise gaps ile beaber 300 mb anca teli de alalı bir ay oldu korkuyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
orjinal romun uzerine kuruldugu icin sanirim. cwm ile yuklenen 350mb'lik orjinal rom da vardi bende suphelenmistim ama sorun cikmadi. korkmana gerek yok bozulursa da en kotu 15 gun beklersin servistem gelmesini ben alistim:D

alier411

Üye
valla çok sağol kardeşim senin kadar yardımcı olan olmadı

ya korkum aslında şu orjinal rom 1 gb civarı bu rom ise gaps ile beaber 300 mb anca teli de alalı bir ay oldu korkuyorum

Cyanogenmod asiri derecede pil tuketiyor kurmamani tavsiye ederim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sentinel rom fena degil ama.

Üst Alt