S3 imei Lütfen YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Batu998

Batu998

Üye
    Konu Sahibi
S3 imei Lütfen YARDIM
Arkadaşşlar telefona root yaptım 4.3 android sürümüm var ve 4.1.2 ye döndüm triangle awayi çalıştırabilmek için döndüm dönmesine de imei değişti 0049 la başlıyor ve telefon rootsuz gözüküyor ne yapmam lazım ne olu yardım edin ????Ne olur çözüm

weareyoung

weareyoung

Üye
kardeşim 4.1.2 ye nası döndün 4.3 ün üzerine rom mu kurdun ?

weareyoung

weareyoung

Üye
sen 4.3 romuna root atmışsın ama 4.1.2 ye root atmamışsın yani 4.1.2 sürümünün üzerine bir daha root at imei numarana gelince eğer telefonunda arama yapabiliyorsan sorun yoktur varsa da bir telefoncudan imei attırırsın.Yani bana göre telefonunda herhangi bir sorun yok root olayınıda açıkayayım bilgin olsun eğer eski romun rootlu ise ve üzerine yeni bir rom kurarsan root silinir (sistem dosyaları değiştiği ve baştan yazıldığı için) imei numaranın değişmesi biraz garip geldi doğrusu ama dediğim gibi arama filan yapabiliyorsan bir sorun olmaz.

Batu998

Batu998

Üye
    Konu Sahibi
sen 4.3 romuna root atmışsın ama 4.1.2 ye root atmamışsın yani 4.1.2 sürümünün üzerine bir daha root at imei numarana gelince eğer telefonunda arama yapabiliyorsan sorun yoktur varsa da bir telefoncudan imei attırırsın.Yani bana göre telefonunda herhangi bir sorun yok root olayınıda açıkayayım bilgin olsun eğer eski romun rootlu ise ve üzerine yeni bir rom kurarsan root silinir (sistem dosyaları değiştiği ve baştan yazıldığı için) imei numaranın değişmesi biraz garip geldi doğrusu ama dediğim gibi arama filan yapabiliyorsan bir sorun olmaz.
dediğin gibi root silindi ama kiesten 4.3 ü tekrar yükledim imeide geri geri geldi ama root silindi olsun ya bişe olmaz imei neden gittiğinide çözdüm MG4 diye bişe flaşlıcakmıışız odinle

weareyoung

weareyoung

Üye
çözdüğüne sevindim kardeşim ama root un silindiğine üzülme bir daha atabilirsin

nazmi28

nazmi28

Üye
dediğin gibi root silindi ama kiesten 4.3 ü tekrar yükledim imeide geri geri geldi ama root silindi olsun ya bişe olmaz imei neden gittiğinide çözdüm MG4 diye bişe flaşlıcakmıışız odinle
Her ihtinale karşı efsbackup.exe programı ile efs yedeğinizi alın
Yoksa email uçarsa başınız ağrır...
Netten arastırın bir köşede dursun
Bu arada yedeği aldıgınız romuda unutmayın cunku baska roma aldıgınız efs yi yüklerseniz teli kitleyebilirsiniz demedi demeyin...
Geçmiş olsun

Batu998

Batu998

Üye
    Konu Sahibi
Her ihtinale karşı efsbackup.exe programı ile efs yedeğinizi alın
Yoksa email uçarsa başınız ağrır...
Netten arastırın bir köşede dursun
Bu arada yedeği aldıgınız romuda unutmayın cunku baska roma aldıgınız efs yi yüklerseniz teli kitleyebilirsiniz demedi demeyin...
Geçmiş olsun
Her rom attigimizda imei degiscekmi bazilari efs yedegi almadan rom atıyorlar imei gitmiyo

nazmi28

nazmi28

Üye
Her rom attigimizda imei degiscekmi bazilari efs yedegi almadan rom atıyorlar imei gitmiyo
Değişmez ama bişeyler ters giderse...
Orjınal note 2 de gecen ucmustu benım telpa garantılıde...
Efs yedek olmasaydı gitmişti tel...
Garantide olsun al bi kosede dursun zararı olmaz...
Efs 20 mb lık dosya ılması lazım ;)

King_ata

King_ata

Üye
bende efs diye bi klasör yok ama imei var nasıl iş

NextWorld

NextWorld

Üye
Bazı cihazlarda olmayabiliyor.
onlara imei backup Gog playde ara bir iki uygulama gelir karşına onlarla yapabilirsiniz.

King_ata

King_ata

Üye
3-5 TANE DENEDİM hepsinde yaptıkları imeibackup klasörü boş çıktı

NextWorld

NextWorld

Üye
Bide Pcden yapılanlar var