Evet daha dogrusu ilk once wipe data factory sonra wipe cache partition yaptim sonra odinle attimkardeşim 4 nası döndün 4.3 ün üzerine rom mu kurdun ?
dediğin gibi root silindi ama kiesten 4.3 ü tekrar yükledim imeide geri geri geldi ama root silindi olsun ya bişe olmaz imei neden gittiğinide çözdüm MG4 diye bişe flaşlıcakmıışız odinlesen 4.3 romuna root atmışsın ama 4.1.2 ye root atmamışsın yani 4.1.2 sürümünün üzerine bir daha root at imei numarana gelince eğer telefonunda arama yapabiliyorsan sorun yoktur varsa da bir telefoncudan imei attırırsın.Yani bana göre telefonunda herhangi bir sorun yok root olayınıda açıkayayım bilgin olsun eğer eski romun rootlu ise ve üzerine yeni bir rom kurarsan root silinir (sistem dosyaları değiştiği ve baştan yazıldığı için) imei numaranın değişmesi biraz garip geldi doğrusu ama dediğim gibi arama filan yapabiliyorsan bir sorun olmaz.
Her ihtinale karşı efsbackup.exe programı ile efs yedeğinizi alındediğin gibi root silindi ama kiesten 4.3 ü tekrar yükledim imeide geri geri geldi ama root silindi olsun ya bişe olmaz imei neden gittiğinide çözdüm MG4 diye bişe flaşlıcakmıışız odinle
Her rom attigimizda imei degiscekmi bazilari efs yedegi almadan rom atıyorlar imei gitmiyoHer ihtinale karşı efsbackup.exe programı ile efs yedeğinizi alın
Yoksa email uçarsa başınız ağrır...
Netten arastırın bir köşede dursun
Bu arada yedeği aldıgınız romuda unutmayın cunku baska roma aldıgınız efs yi yüklerseniz teli kitleyebilirsiniz demedi demeyin...
Geçmiş olsun
Desteğin icin tesekkur ederimçözdüğüne sevindim kardeşim ama root un silindiğine üzülme bir daha atabilirsin
Desteğin icin tesekkur ederim
Değişmez ama bişeyler ters giderse...Her rom attigimizda imei degiscekmi bazilari efs yedegi almadan rom atıyorlar imei gitmiyo