s3 ideal bir telefonmu

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
s3 ideal bir telefonmu
arkadaşlar sizce s3 şuanki teknoloji'de ideal bir telefonmu ve ideal ise kaç yıl daha idealliğini sürdürür

skylinegti

skylinegti

Üye
fiyat konusunda bişey diyemeyeceğim ama özellik ve donanım bakımından ideal,ayrıca s3'ün popülerliği en fazla 1 sene daha sürer...

Kerim.

Kerim.

Üye
evet cok guzel telefon bence.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
ileride çıkçak oyunlarda kasma yaparmı acaba

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ileride ama ne kadar ileride ? Bana gore ileri 6 ay sonrasidir belki size gore 2 sene..
Teknoloji dunyasi bu ne olacagi belli olmaz derler ki yeni bir grafik motoru var s3 bunu desteklemez.. ornek olarak veriyorum sadece..
Suan icin gayet yeterli bir cihaz. Ust sinif bir cihaz. Uzun sure oyunlarda bir sıkıntı cikarmaz

enterneoll

enterneoll

Üye
2 yıl rahat kullanırsın düşün s2 bile hala popüler bir telefon :)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
çok kararsız kaldım internetteki yorumlardan dolayı s3 olupta herhangi bir oyunda kasma problemi olan varmı

06harun06

Üye
bence fiyat olarakda donanım olarakda ideal ben kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım hiç bi sorunuyla karşılaşmadım tek eksiğini gördüm oda ses yeterince tatmin etmedi ama onun dışında mükemmel diyebilirim..

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
benim atrix kasmıyorsa s3 kasmaz diy düşünüyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 kasma 0

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
ben bıle S2 yi yenı aldım sen dusun artık :)

karayel90

karayel90

Üye
Ben 2 seneden beri S2 kullanıyorum bi 2 yıl daha kullanırım harhalde :good:

Çünkü fazla oyun oynamam uğraşırsam öyle uygulamalrla uğraşırım S3 alacaktım ama S2 işimi yeteri kadar görücek niye telefona daha fazla para vereyimki diye almadım

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Yani..

Symbianize

Symbianize

Üye
İyi bir telefondur s3

Takipçi Satın Al

Üst Alt