Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hocanın telefonu bozukmuş Bakalım Note 2 NJ de nasıl çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Bak hele havalara
~N.A.W.Y~' Alıntı: Hocanın telefonu bozukmuş Bakalım Note 2 NJ de nasıl çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Bak hele havalara
PriZm Üye tapatalk' Alıntı: androidde sayaca nasıl bakıyoruz? Genişletmek için tıkla ... Download menüsünde yazıyor
tapatalk' Alıntı: androidde sayaca nasıl bakıyoruz? Genişletmek için tıkla ... Download menüsünde yazıyor
tapatalk Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Download menüsünde yazıyor Genişletmek için tıkla ... ses açma ses kısma power tuşuna basınca açılan yer mi? - - - Eklendi - - - Mesela bunun sayaç kaç?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Download menüsünde yazıyor Genişletmek için tıkla ... ses açma ses kısma power tuşuna basınca açılan yer mi? - - - Eklendi - - - Mesela bunun sayaç kaç?
PriZm Üye tapatalk' Alıntı: ses açma ses kısma power tuşuna basınca açılan yer mi? - - - Eklendi - - - Mesela bunun sayaç kaç? Genişletmek için tıkla ... Hayır.Sadece ses azaltma ve güç tuşu ile açılan yer.Nexuslarda download menüsü yok diye biliyorum.
tapatalk' Alıntı: ses açma ses kısma power tuşuna basınca açılan yer mi? - - - Eklendi - - - Mesela bunun sayaç kaç? Genişletmek için tıkla ... Hayır.Sadece ses azaltma ve güç tuşu ile açılan yer.Nexuslarda download menüsü yok diye biliyorum.
tapatalk Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hayır.Sadece ses azaltma ve güç tuşu ile açılan yer.Nexuslarda download menüsü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... ozaman sayaçta yok sağol panpa
~N.A.W.Y~' Alıntı: Hayır.Sadece ses azaltma ve güç tuşu ile açılan yer.Nexuslarda download menüsü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... ozaman sayaçta yok sağol panpa
Türe Üye TheMadness' Alıntı: Gene samsung gene yavaşlık olacak. AOSP + Linaro'yu tercih ederim. Genişletmek için tıkla ... Aosp iyi de batarya yonunden cok sikintili be abi.
TheMadness' Alıntı: Gene samsung gene yavaşlık olacak. AOSP + Linaro'yu tercih ederim. Genişletmek için tıkla ... Aosp iyi de batarya yonunden cok sikintili be abi.
tapatalk Üye Benim anlamadigim nokta gelistiriciler tak diye romu cikartiyoda koskoca samsung aylarca nasil cikartamiyo bunu cozemedim
Benim anlamadigim nokta gelistiriciler tak diye romu cikartiyoda koskoca samsung aylarca nasil cikartamiyo bunu cozemedim
serdar_gs Üye Konu Sahibi Acaba 1 den sonra gelebilirmi yoksa yarın akşamı bulurmu tapatalk' Alıntı: Benim anlamadigim nokta gelistiriciler tak diye romu cikartiyoda koskoca samsung aylarca nasil cikartamiyo bunu cozemedim Genişletmek için tıkla ... Cevap basit olsa gerek en ince ayrıntısına kadar inceleyip minimum hatayla piyasaya sürmek
Acaba 1 den sonra gelebilirmi yoksa yarın akşamı bulurmu tapatalk' Alıntı: Benim anlamadigim nokta gelistiriciler tak diye romu cikartiyoda koskoca samsung aylarca nasil cikartamiyo bunu cozemedim Genişletmek için tıkla ... Cevap basit olsa gerek en ince ayrıntısına kadar inceleyip minimum hatayla piyasaya sürmek
Türe Üye TheMadness' Alıntı: Türe SentinelROM veya Carbon dene. Carbon önerim. Onlar da fayda etmezse SuperNexus Genişletmek için tıkla ... Supernexus u bir deniycem abi
TheMadness' Alıntı: Türe SentinelROM veya Carbon dene. Carbon önerim. Onlar da fayda etmezse SuperNexus Genişletmek için tıkla ... Supernexus u bir deniycem abi
TheMadness Üye Türe' Alıntı: Supernexus u bir deniycem abi Genişletmek için tıkla ... Hiç bir ek özellik yok o romda. Nexus stock romları gibi. Güncel olmayabilir dikkat et
Türe' Alıntı: Supernexus u bir deniycem abi Genişletmek için tıkla ... Hiç bir ek özellik yok o romda. Nexus stock romları gibi. Güncel olmayabilir dikkat et