s3 hat sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ozcanbaba

Üye
    Konu Sahibi
s3 hat sorunu
selam arkadaslar kendim almanyada yasiyorum ve s3 vardi karti okumuyordu tamire yolladim yenisini verdiler eskisinide isterseniz yollayin istemesseniz sizde kalsin dediler bende yollamadim kardesimin kartini takdim calisdi bir kac gün simdide hat kapali diyor ama karti okuyor ne yapmam gerek sizce ?

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Yeni sim kartı al belki hal olur

Tahafall

Üye
Bende de olmuştu bu durum sonra yeni sim aldım ama bişey etkilemedi sonra sorunun ilk sim kartini taktiğimda telefonun içinde biraktiği çok küçük bir parça yüzünden olduğunu anladım.

ozcanbaba

Üye
    Konu Sahibi
sagolun denicem baska karti insallah olur ya

Tahafall

Üye
Her zaman :D

ozcanbaba

Üye
    Konu Sahibi
olmadi arkadaslar hat kapali diyor sim karte takinca aciliyor ama cekmiyor tel neden olabilir yada root felan la acma sansim varmi acaba ?

ginaz

Üye
olmadi arkadaslar hat kapali diyor sim karte takinca aciliyor ama cekmiyor tel neden olabilir yada root felan la acma sansim varmi acaba ?

Ben note 2 aldigimda eski sim kartimi kestirmistim calismadi sifir bir simkart aldim onuda kestik oda calismadi sonra birtane daha sifir kart aldim onu kestik calisti. S3 te micro sim kullaniyor galiba sim kartta zedelenme olmasa bile orjinal micro sim olmayanlar sorun cikartiyor genelde

Üst Alt