Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s3 en iyi kernel hangisi
Sponsorlu Bağlantılar
ferhat1905123
Üye
Konu Sahibi
s3 en iyi kernel hangisi
merhaba arkadaşlar ben s3 te stock rom ve kernel kullanıyorum malum 4.3 şarj dayanmıyor acaba önerebileceğiniz şarj ve performansta en iyi kernel hangisi
Bunu siz ayarlarsiniz.
Boeffla kernel kurup, normal kullanımda işlemciyi 1000 Mhz ye düşürüp tasarruf yapabilirsiniz.
Oyun oynadığınız zaman da ise yükseltir, rahat rahat oynarsiniz.
ferhat1905123
Üye
Konu Sahibi
hm demek öyle peki benim anlamadığım 4.1.2 şarjım en az 2 gün giderken 4.3 le birlikte 1 gün zor yetiyor bunun sebebi nedir
mcnpl4
Üye
performans artarken sarj omru dusuyor heralde. sarj omru iyi olan bir rom yukleyebilirsin. agni pure stock kernel iyidir boeffla ses ayari da iceriyor isine yarar ama cok da etkilemez sarj omrunu. islemci hizini dusurmeni onermiyorum telefon sakinken dusuk hizda calisiyorz zaten. gozle gorulur bi fark olmaz
ferhat1905123
Üye
Konu Sahibi
hm anladım peki sizin şarjınız 1 gün gidiyor mu
NextWorld
Üye
Normal olarak Benim rahat geçiriyor 2-2.5
Sürekli bakarsam 1 gün oluyor.
ferhat1905123
Üye
Konu Sahibi
hm anladım valla kardeş ben oyun falan oynuyorum 30 dk falan arada bide mobil veri açık o yüzden sanırım ama ne zamn 4.3 geldi telefonun şarjı biter oldu 4.1.2 rahat 1.5 günü görüyordum acaba dönsemmi
NextWorld
Üye
4.3 ten dönüş olmuyor diye biliyorum.
Ancak custom rom ile stock olmuyor diye biliyorum
unaltarkan
Üye
Beyler bana lütfen yardım edin bu romu yükledim ama en alttaki geri ve orta menü tuşu çalışmıyor ve ekranın altında stabil duran geri ve menü tuşları var tabletvarimsi bi görünüm bunu kaybedip telefonun kendi tuşlarini nasıl aktif hale getirebiliriz acaba?