lostarceus
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam cynogen mod atmak ıstemıyorum kı benAndroid sürüm yükseltmeyle ilgili konu açtım başlangıçta nasıl root atılır Yazdım oradan bakabilirsiniz.
Buyrun link
Galaxy S3 i9300 - Galaxy S3 Android Sürüm Yükseltme 4.4.4 KİTKAT ArchiDroid 2.5.3 (06.09.2014) - MaxiCep
o nasıl bişi ? frame root gıbımı ?Easy root ile root atabilirsin
hocam cynogen mod atmak ıstemıyorum kı benlg p503 optımus one a root atmam 2 dk mı aldı buna bı atamadım ya
o nasıl bişi ? frame root gıbımı ?
HahaKardeş sana rom kur diyen mi oldu
En kolay yolu yazdım.
Açtığım rom konusunun başında Galaxy S3 nasıl rootlanır onu yazdım.
kingo programı ile
Bi okuma zahmetine girseydin görürdün demek istediğimi
Link ?Evet frame root gibi tek tıklama ile root atıyo.
Odinle yapmaya calistim tel yeniden basladi ama hala root yetkisi yok. Ve supercuser filanda gelmedi. Bende ellemedim daha. Ama tuslar ile rebot now diyip fabrika ayarlarına geri donmuyor dosya bulunamadi diyor. Silmis orayi simdi napacam yardım... frame root var dediler cihazim 4.3 calismadi frame root..
Cwm'den flaslanır ama orjinal recoveryden denemedimOrjianal recoveryden flashlanıyor mu?
Öyle birşey dediğini görmedim ayrıca orjinal recovery bozuk değilse flashlanır senin daha iyi ve daha kısa bir çözümün varsa yardımcı olO zaman nasıl flashlıcak adamda cwm yokki
Beyler munat hakli cozum geldi zaten her turlu sec begen al 3-4 farkli cozum oldu konu. Saolun hepinizeYazdım Ben yazacağımı konu sahibine yeterince cevap verildi çözüm yollarından biri ile root yapabilirsiniz.
Daha fazla söze gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?