reflex Üye 3onur5' Alıntı: note 2 s3 s4 mini ye mart ayından beri geliyor bu samsung kadar düzenbaz şirket yok ya Genişletmek için tıkla ... Yani kıskanmanıza gerek yok kardeş biz aldık 4.4 ü kullanıyoruz
3onur5' Alıntı: note 2 s3 s4 mini ye mart ayından beri geliyor bu samsung kadar düzenbaz şirket yok ya Genişletmek için tıkla ... Yani kıskanmanıza gerek yok kardeş biz aldık 4.4 ü kullanıyoruz
The Shadow Üye bydeathhhone' Alıntı: s3 = cöp android L bile gelse Genişletmek için tıkla ... Aosp olarak gelince gorurum ben seni. reflex' Alıntı: Yani kıskanmanıza gerek yok kardeş biz aldık 4.4 ü kullanıyoruz Genişletmek için tıkla ... Bende inandim sen custom kullanmican sanki sayac 1 ken
bydeathhhone' Alıntı: s3 = cöp android L bile gelse Genişletmek için tıkla ... Aosp olarak gelince gorurum ben seni. reflex' Alıntı: Yani kıskanmanıza gerek yok kardeş biz aldık 4.4 ü kullanıyoruz Genişletmek için tıkla ... Bende inandim sen custom kullanmican sanki sayac 1 ken
reflex Üye The Shadow' Alıntı: Aosp olarak gelince gorurum ben seni. Bende inandim sen custom kullanmican sanki sayac 1 ken Genişletmek için tıkla ... Fenasın he şuan tabiki stock tayim ama root var kafam eserse cm atlarım ama cm 12 yi daha çok bekliyorum desem yeridir
The Shadow' Alıntı: Aosp olarak gelince gorurum ben seni. Bende inandim sen custom kullanmican sanki sayac 1 ken Genişletmek için tıkla ... Fenasın he şuan tabiki stock tayim ama root var kafam eserse cm atlarım ama cm 12 yi daha çok bekliyorum desem yeridir
The Shadow Üye reflex' Alıntı: Fenasın he şuan tabiki stock tayim ama root var kafam eserse cm atlarım ama cm 12 yi daha çok bekliyorum desem yeridir Genişletmek için tıkla ... Cm ile isim olmaz. Ben aokp yi bekliyom
reflex' Alıntı: Fenasın he şuan tabiki stock tayim ama root var kafam eserse cm atlarım ama cm 12 yi daha çok bekliyorum desem yeridir Genişletmek için tıkla ... Cm ile isim olmaz. Ben aokp yi bekliyom
reflex Üye The Shadow' Alıntı: Cm ile isim olmaz. Ben aokp yi bekliyom Genişletmek için tıkla ... Evet bizdede var aokp haklısın Android L yi en iyi aokp la anlarız zaten
The Shadow' Alıntı: Cm ile isim olmaz. Ben aokp yi bekliyom Genişletmek için tıkla ... Evet bizdede var aokp haklısın Android L yi en iyi aokp la anlarız zaten
EmekHırsızı Üye AOSP, AOKP,AOSPAL, AOSB neyinize yetmiyor rami bahane ediyormuş samsung. Heh, istese yapar useniyor adamlar donanım yetersiz diyin anca laf icraat yok.
AOSP, AOKP,AOSPAL, AOSB neyinize yetmiyor rami bahane ediyormuş samsung. Heh, istese yapar useniyor adamlar donanım yetersiz diyin anca laf icraat yok.
YaşlıTaşCocuk54 Üye I phone 3gs 250 mb ram var arkadas aspahlt7 oynuyodu gecensene +aosp yok cm yok galaxy tab3 SM-T210 icin
I phone 3gs 250 mb ram var arkadas aspahlt7 oynuyodu gecensene +aosp yok cm yok galaxy tab3 SM-T210 icin
The Shadow Üye MaxiDeal' Alıntı: AOSP, AOKP,AOSPAL, AOSB neyinize yetmiyor rami bahane ediyormuş samsung. Heh, istese yapar useniyor adamlar donanım yetersiz diyin anca laf icraat yok. Genişletmek için tıkla ... Ohoo bunlardan cok daha fazlasi var en az 10-15 tane aosp sayarim
MaxiDeal' Alıntı: AOSP, AOKP,AOSPAL, AOSB neyinize yetmiyor rami bahane ediyormuş samsung. Heh, istese yapar useniyor adamlar donanım yetersiz diyin anca laf icraat yok. Genişletmek için tıkla ... Ohoo bunlardan cok daha fazlasi var en az 10-15 tane aosp sayarim
enterneoll Üye Demeyin öyle ya ben eskiden zırt pırt telefon değiştirirdim 2 yıldır s3 kullanıyorum sanırım note 4 alırım veya 1 yıl daha bekler iyi bir tablet telefon alırım ama cidden s3 aldigima hiç pişman değilim tabi ilk çıktığı gün 2100 tl para verdik
Demeyin öyle ya ben eskiden zırt pırt telefon değiştirirdim 2 yıldır s3 kullanıyorum sanırım note 4 alırım veya 1 yıl daha bekler iyi bir tablet telefon alırım ama cidden s3 aldigima hiç pişman değilim tabi ilk çıktığı gün 2100 tl para verdik
3onur5 Üye reflex' Alıntı: Yani kıskanmanıza gerek yok kardeş biz aldık 4.4 ü kullanıyoruz Genişletmek için tıkla ... kıskanmıyorum kardeş android devri bitti bende isterse 5 i 6 yı alsın
reflex' Alıntı: Yani kıskanmanıza gerek yok kardeş biz aldık 4.4 ü kullanıyoruz Genişletmek için tıkla ... kıskanmıyorum kardeş android devri bitti bende isterse 5 i 6 yı alsın