Zaten cok hassasta hava cok sogudu ellerimde catliyo soguktan. Eldivenle kullanmak istiyorumda ondanÇok mu hassas geldiben daha dokunmadan algılıyor

Cildim soğuğa karsi dayaniksiz. Telefonu disarda kullanamiyorumS4 revolution romunun son surumunde vardi o secenek. Eldivenle kullanma gibi seyler yaziyodu

Onlardan alicaz artik lumialarda var ben samsunglardada vardir diye dusundumDokunmatik ekran için eldivenler var onlardan alabilirsin
dokunmatigi cok hassas bir telefon internette gezinirken özellikle baska yere tıklama olasılıgı yüksek (:Onlardan alicaz artik lumialarda var ben samsunglardada vardir diye dusundum
S4 revolution romunun son surumunde vardi o secenek. Eldivenle kullanma gibi seyler yaziyodu
İlgilendiğiniz için teşekkürler ama pek root yancısı değilim.uygulama olarak da vardi root istiyodur buyuk ihtimal. eldivenle calisiyodu ama elle kullanirken bi sure sonra sapitiyodu telefon. bugun bakinirim bulursam paylasirim
Tabiki ekranın desteklemesi lazım. S3 destekliyor herhalde?
Bu seçenekten bahsediyorsanız boşuna denemeyin çalışmayacaktır.Dokunmatik panelinin desteklemesi gerekli.