Herseye bi program kullansan da farketmiyo malesef. O batarya programlari hikaye. Ac tasarruf modunu artar bile. Ama ram programi tasarruftayken bile ucuruyo bataryayi. Gece % 100 biraktim sabah % 75
Herseye bi program kullansan da farketmiyo malesef. O batarya programlari hikaye. Ac tasarruf modunu artar bile. Ama ram programi tasarruftayken bile ucuruyo bataryayi. Gece % 100 biraktim sabah % 75
Bende şahit oldum şimdi abimde s3 var bendede neo v bende 200 mb ram boş oluyor maximum merak ettim 1 gb ramli s3 de ne kadar boş olabilir diye bi baktım 250 gereksizleri temizleyince 300 oluyor çok şaşırmıştım yani şimdi 1 milyara yakın farkı sadece işlemci farkı içinmi verdi abim ?
yaw arkadaşlar dedimya en kesin çözümü geliştirici seçeneklerden arpa plan işlem sınırını 4 yapıcaksınız bu kadar ama arada bir yine bakın telefonu yeniden başlatınca felan standart sınır yazabiliyo siz yinede ilem sınırını 4 yapın yani diyelim facebookta takılıyosunuz arkanızda maximum 4 işlem açık kalıyo oda zaten android sistemi felan ramı kasmayan şeyler tabi aynı anda şarkı multiwindowuda kullanabiliyosunuz
Bende 250mb sisteme kalmış. Hesapta 1.75 kullanabilirim ama ne yazık ki en fazla 1.35 e kadar götürdüm. Yani sistem bi 250mb yiyor üstüne de 400 500 mb yiyor
beyler sizin için en iyisi swap alanı olşturmak multitaskingi düzeltmek ama bence böyle kullanın hoş swap yapsanız çok daha güzel olur (swap yani hafıza kartından ram oluşturmak oluyor
hesabiniz yanlis su telefonda 200 bos var s3 de ram artmis cok daha bos hafiza olmali diye dusunmeyin donanimla orantili olarak ram kullanimi da artiyor yoksa 2gb ramli cihazlar var cok gereksiz olurdu o kadari. coklu islemler yaparken hafiza yetersizliginden isiniz aksamiyorsa sorun da yoktur