Uygulama s3 cihazınız modefiye edildi hatası

Sponsorlu Bağlantılar

furkan karaca

Üye
    Konu Sahibi
s3 cihazınız modefiye edildi hatası
Arkadaşlar bu konuyu çok araştırdım fakat bende durum biraz farklı gibi.Telefonlardan anlarım neyin ,ne oldugunu fakat rom,rot hiç atmadım(nasıl yapılır bilmem bile) size samimi bir soru soracagım lütfen.S3 kenyadan geldi ve 80 tlye 3 gün önce elimize ulaştık babamın arkadaşından aldım.pasaport kaydını falan o yaptırdı ve s3 elimize ulaştıgında herşey normaldı ama güncelleme yapmaya çalışsınca cihazınız modifiye edildi,güncellemeler mevcut değil dedi.vede ımeı kaydını kontrol ettıgımde sıemens sx1 telefonu olarak gözüküyor telefon.şimdi sorun nerde acaba.ımeı kaydı neden böyle.birde güncellemeyi sadece wifi üzerinden yapıyor kıes ve mobil veriden yapmıyor (mobil veri secenegi telde yok) lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

aleranol

aleranol

Üye
Sence 80tlye alınan s3 gerçek midir? Ayrıca o telefonun yazılımında root mevcut. Yani sen onda ne istersen yaparsın.

-Emre

-Emre

Üye
O cihaz IMEI kayıtlı değil yasal olmayan bi işlem yapılmış üzerinde başka bir telefonun imeisi girilmiş cihaza.

enterneoll

enterneoll

Üye
80 tl'ye dokunmatik ekran paneli bile gelmiyor :D bu telefon %100 çakma

custave

custave

Üye
bi fabrika ayari cek oyle dene

serhat_002

serhat_002

Üye
aynı sorun bende de var klon imei olayı ben 30 tlye yaptırdım yurt dışından gelen cihaza kayıtlı olan herhangi bi cihazın imei numarasını klonlıyorlar(yani atıyorlar) telefon yasal yazılımları almıyor çünkü imei numarası s3e ait değil... bilen arkadaşlar vardır mutlaka odin ile son güncellemeyi yapabilirsin...

vega1977

vega1977

Üye
room yapildiysa öyle yazar herhangi bir room la devam et

Üst Alt