Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S3 Cam Değişiminden Sonra Çıkan Hatalar.
Sponsorlu Bağlantılar
seronet
Üye
Konu Sahibi
S3 Cam Değişiminden Sonra Çıkan Hatalar.
Merhaba arkadaşlar,
Garip ama bir kaç yerde okudum, S3 ön cam değişimi yapıldıktan sonra hatalar,kilitlenme ve reset sorunları olabiliyormuş? Bilginiz varmı, böyle birşey doğru olabilirmi?
Teşekkürler.
heathrow
Üye
Dokunmatik eskisi kadar sağlıklı çalışmayabilir. Rastgele bir yerde yaptırmamak lazım. Diğer sorunlar da olabilir.
sokarus
Üye
donanımsal bir hataya yol açmaz . ancak cihazı sökerken aceleye getirmemek lazım. emin oldugun biryerde ucuza kaçmadan yapılması gerek
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
Doğrudur sorun çıkıyor
moonstar90
Üye
Ben kirdim dokunmatik saglamdi tanidik telefoncuya sadece on panel degisimi yaptirdim. Ama dokunmatik cok kötü oldu ekranla dokinmatik arasinda bosluk oluştu.tekrar gittim komple kasa degistirdim ayni yerde. 350 liraya mal oldu ancak telefon sıfır ayarinda oldu sadece eski anakarti donanimi içine taktilar. Gayet memnunum hicbir sikintim yok. Tabi saglam yere yaptirmak lazım
K.Serdar12
Üye
S3 cam ve dokunmatik arasında boşluk oluyor ayrı değiştiği zaman ve basılı tuttuğun zaman o boşluk dokunmatiğe baskı yapıyor buda telefonu kitliyor o yüzden kökten değiştiriceksin 50 - 100 daha fazla verip kalıcı ve sağlıklı olsun
furkankaya559758
Üye
Bilen birine yaptırırsan bir şey olmaz ama bilmeyen biri yaparsa telefon pert olabilir.
Jelly Beanci
Üye
eğer yapan yer ustası ise bazı UV ile aktive olan yapıştırıcılar kullanılıyor ama eğer dandik bir telefoncu ince bir çift taraflı band la yapıştırıyor buda boşluğa neden oluyor bu dediğim yapıştırıcı 500ml olarak ebay da var diye biliyorum biraz tuz alacaksanız en fazla 20 ml falan kullanacaksınız tek kullanım için gereksiz ama bunu kullanan bazı telefonucuların olduğunu biliyorum araştır onlara yaptır
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videoda s4 için yapılışı bu ikinci partı ilk partta camın panelden ayrılmasını anlatıyor