S3 alicam yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
S3 alicam yardim edin
Beyler s3 alıcam dün bi arkadaşın elinde inceledim özelliklerini sorarken bu Quad Core yani 4 işlemcili dedi bi de bunun Dual Core yani 2 işlemcilisi olanı var dedi ve benim kafam karıştı. Şimdi ben bunu bimeksten alsam dual core olanı mı almış olucam yoksa quad core olanı mı? Bu ikisini nasıl ayırabilirim ?

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
galaxy s3 ün dual core yani çift çekirdek olanı yok.arkadaşın s3 mini demek istemiştir. galaxy s3 mini dual core yani çift çekirdek işlemciye sahip çünkü.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
S3 var S3 mini var.S3 1.4 Ghz 4 çekirdek işlemcilidir, S3 mini 1 Ghz 2 çekirdek işlemci var.

enterneoll

enterneoll

Üye
Bimeks'den alırken sadece s3 olduğundan emin ol bide s3 mini diye bir model var sana onu söylemişlerdir sen s3'de zaten fiyatı 1400 tl filen s3'ün s3 mini 1000 tl :)

Ocean258

Ocean258

Üye
s3 geçen yılın en iyi telefonu idi ama şimdi s3 alacaklara kesinlikle Nexus4'e bakmalarını öneriyorum. cpu ve gpu çok iyi oyunlarda kasıntısız hızlı ve akıcı alet

Dumbledore

Dumbledore

Üye
s3 geçen yılın en iyi telefonu idi ama şimdi s3 alacaklara kesinlikle Nexus4'e bakmalarını öneriyorum. cpu ve gpu çok iyi oyunlarda kasıntısız hızlı ve akıcı alet

​Aynen Nexus'ta düşünülebilir.

Emre

Üye
nokıa c6-01 nokıa 603 nokıa n8 bunları öneririm

skywalker06

skywalker06

Üye

Iyi misin? :sopa:

Note 2 Nexus4 ten daha iyi diye biliyorum. Nexus 4'ü incelemedim.
Nexus 4 note 2 den daha iyi bir cihaz incelemesinde karşılaştırıyorlar yalnız nexus hafıza kartı takılmıyor bu büyük bir eksi olmuş

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Nexus 4 note 2 den daha iyi bir cihaz incelemesinde karşılaştırıyorlar yalnız nexus hafıza kartı takılmıyor bu büyük bir eksi olmuş

Nexus ne kadar iyi olursa olsun ben yine NoteII derim

asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
Beyler s3e onlive yükleyemiyorum telefon 4.1 ama yüklemiyor onlive için 2.3 ten fazlası gerekiyor ama bulamıyorum :O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt