kabus33
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nasıl format atacam telefon s3 yazısında kalıyor açılmıyor tek açılan dowloading modu ondada yeni room filan yükleyemiyorumformat at öle dene stock rom atmayı
adam rom yukleyemiyorum diyor.Arkadaşım orjinal Room yükle açılır.
Bilgin için teşekkürler ama recovery de açılmıyor.. Rom yüklerken odinde fail veriyoradam rom yukleyemiyorum diyor.
kardesim recovery ac wipe data wipe cache yap oyle kurmayi dene stock rom u
bilgi için teşekkürler ama hiçbir şekilde yükleme yapamıyorumArkadaşım orjinal Room yükle açılır.
hocam kendiliğinden dondu telefon daha sonra bende bataryayı çıkarıp taktım bir daha açılmadı s3 yazısında kalıyorbu telefon nasıl bu hale geldi
malesef garantisi yok :/Servise gönder garantisi varsa garantiye girer
hayırlısı be kardeşmalesef garantisi yok :/
önce samsung usb driver yükle sonra orjinal usb kablosuyla rom atmayı rom yükleme ile ilgili ayrıntılı bilgiyi forum dan veya internetten bulabilirsinBeyler bana uygun gördüğünüz bi room linkini verebilirmisinizhangi room yüklesem böyle diyor
<ID:0/018> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9300XXUGMK6_I9300OJVGML1_I9300XXUGMK6_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/018> Odin v.3 engine (ID:18)..
<ID:0/018> File analysis..
<ID:0/018> SetupConnection..
<ID:0/018> Initialzation..
<ID:0/018> Get PIT for mapping..
<ID:0/018>
<ID:0/018> There is no PIT partition.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
burda yazılan herşeyi uyguluyorum ama malesef bi sonuca varamadım :/önce samsung usb driver yükle sonra orjinal usb kablosuyla rom atmayı rom yükleme ile ilgili ayrıntılı bilgiyi forum dan veya internetten bulabilirsin
samsung bölümünde olan arkadaşlardan iste hocam ben sony ile çok fazla uğraşıyorum samsungu bıraktımburda yazılan herşeyi uyguluyorum ama malesef bi sonuca varamadım :/
önerebileceğiniz yer varmı acabaİnternette bulursun S3 için 3 parçalı stock rom var. Onu yüklersen sorununa çözüm bulabilirsin
önerebileceğiniz yer varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?