S3 9300 QS Kitkat Sorunu [YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

jongass

Üye
    Konu Sahibi
S3 9300 QS Kitkat Sorunu [YARDIM]
QS KITKAT 4.4.2 FINAL romunu yükledim s5 launcher vs her sey cok guzel ama bekledigim batarya performansini alamadim. Batarya cok hizli iniyor, swap alani olmasa bittim zaten ram 807/830 surekli. Bana hafif ve çok çok batarya dostu olan bir rom onerebilir misiniz

NOT: Boeffla Kernel 6.4 yuklu olup gerekli ayarlari yapilmistir ama gereken batarya performans alinamamistir, stock nordic romunu yukleyemem odin iş görmüyor lutfen custom rom onerin.

DIPNOT: 4 cekirdek max. 800 mhz de calismasina ragmen 53 dakika ekran acik batarya kalibre edildi, full ucak modunda ve wifi acik %74 sarj var. Lutfen yardimci olun

tdd46

tdd46

Üye
hocam sen temiz bir wipe yap öyle kur. Wipe olmayınca bazen de wipe yaptığım halde benim de sarjın çabuk gittiği romlara denk geldim. Sen temiz bir wipre ile tekrar dene düzelecek muhtemelen

jongass

Üye
    Konu Sahibi
Megawipe yapmami tavsiye eder misiniz? Baska rom da tavsiye etseniz iyi olur sistem baydi cidden bu nedir ya 800 mhz de sarj stock rom gibi akiyor :D aslinda guzelce wipe yapmistim eksiksiz ama..
Guncel++

tdd46

tdd46

Üye
philizy kuruluysa ben megawipe yapıyorum önce ardından karnel clean ardından ne olur ne olmaz diye clean a new rom yapıyorum sonra da romu kuruyorum. ben qs kullanıyorum şuan ve memnunum görsellik istemezsen akıcılık için cyno tavsiye ederim

Üst Alt