s3 4.3 yardim

Sponsorlu Bağlantılar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
s3 4.3 yardim
Arkadaslar ben s3 4.3 atmak istoyorum. Elinizde orjinal 4.3 linki vr mi almanya surumu yada baska bir ulkenin orjinal 4.3 rom linki olan varsa bir yardim edebilir mi odin ile flashliyacaz yardim lutfen

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaslar ben s3 4.3 atmak istoyorum. Elinizde orjinal 4.3 linki vr mi almanya surumu yada baska bir ulkenin orjinal 4.3 rom linki olan varsa bir yardim edebilir mi odin ile flashliyacaz yardim lutfen
Dün türkiye için 4.3 güncellemesinin dağıtımına tekrar başlanmıştı bi kiesten kontrol et istersen?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Dün türkiye için 4.3 güncellemesinin dağıtımına tekrar başlanmıştı bi kiesten kontrol et istersen?
Bakicam simdi peki note 2 ye de dagittilar mi ben almanya romu indirmisdim note 2 ye suan guzel hidiyo valla :) birazdan bakiyorum

KD1907

KD1907

Üye
Bakicam simdi peki note 2 ye de dagittilar mi ben almanya romu indirmisdim note 2 ye suan guzel hidiyo valla :) birazdan bakiyorum
Türkiye için note 2 ye 4.3 verdiler mi bilmiyorum ama eğer güzel gidiyosa hiç değiştirme romu.

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Note 2 için Türkiye 4.3 versiyonu daha gelmedi,bende bulgaristan versiyonunu kullanıyorum 4.3,Asıl konuya gelince asdfjkl99 arkadaşımızın dediği gibi dün Türkiye için geldi diye biliyorum bende,ve kullananlarda gayet memnun,tabi hoşnut olmayanlarda var,ayrıca oyun konusunda performansı daha iyi diyorlar,tabi bende onların yalancısıyım bilemem.

• Beğen
Tepkiler: KD1907
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar 4.3 s3 e gelmis tr versiyonu benim babam kullaniyor s3 e yukledim bakdim gayet iyi olmus stabil calisiyor rami stabillestirmisler en buyuk artisi :) Note 2 alm versiyonu sarj konusunda bir efsana gercekten darisi insallah 4.4 kitkati gormeye :)

KD1907

KD1907

Üye
Evet arkadaslar 4.3 s3 e gelmis tr versiyonu benim babam kullaniyor s3 e yukledim bakdim gayet iyi olmus stabil calisiyor rami stabillestirmisler en buyuk artisi :) Note 2 alm versiyonu sarj konusunda bir efsana gercekten darisi insallah 4.4 kitkati gormeye :)
Merak etme mart ayının sonunda 4.4 kitkatı da alıcaksınız :)Yani s3 alıcak :)

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
S3 bile 4.3 oldu,biz hâlen odin ile gevur ülkelerin 4.3 versiyonlarını yükleyelim,nerede lan Note 2 Tr 4.3 ?

:zzz:

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Harbiden ha note 2 s3 ten daha iyi bi telefon ama neden s3 daha once aldi 4.3 guncellemesini?

S3'ün donma problemi yüzünden yediği küfürlerin kesilmesi için olabilir,s3 kadar problemli bi telefon görmedim ki,kendi arayüzünde nasıl kasabilir,neyse o 4.3 ile düzelmiştir,bazen diyorum ki keşke s3 kadar şikayet alsaydı note 2,şimdiye kesin 4.3 alırdı

:naughty:

(Allah'ım bu nasıl bir düzmantık)

• Beğen
Tepkiler: KD1907

Üst Alt