vega1977 Üye Triangleaway.3.25 dili ing yaptım ama çalışmadı ayrıca servisin boardi yenilenmiş ordan görüyorlar triangle ile sifirlamak da yaramıyor yani
Triangleaway.3.25 dili ing yaptım ama çalışmadı ayrıca servisin boardi yenilenmiş ordan görüyorlar triangle ile sifirlamak da yaramıyor yani
vega1977 Üye Eskiden öyleydi ama yeni boardlarla mmes kartındaki tüm değişiklikleri görüyorlar sayaç hikaye kaldı yani
Eskiden öyleydi ama yeni boardlarla mmes kartındaki tüm değişiklikleri görüyorlar sayaç hikaye kaldı yani
vega1977 Üye Valla bu Samsung'un garantisine güvenmeyin kullanıcı hatası deyip para istiyor onun için samsung a düşünmeden root atıyorum
Valla bu Samsung'un garantisine güvenmeyin kullanıcı hatası deyip para istiyor onun için samsung a düşünmeden root atıyorum
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Yapmiyimmi simdi kararsizim Genişletmek için tıkla ... sakin yapma geridonusu yok bu işinsayac sıfırlanmiyor
AnıL-D' Alıntı: Yapmiyimmi simdi kararsizim Genişletmek için tıkla ... sakin yapma geridonusu yok bu işinsayac sıfırlanmiyor
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Kingdomla yapicaz iste la Genişletmek için tıkla ... he ok ozaman sorun yohter
vega1977 Üye Anıl usta sen bana bu Kingdom un linkini atarmisin zaten benim battı balık yan gidiyorBu Kingdom u bulamadım ben ya bi link versene
Anıl usta sen bana bu Kingdom un linkini atarmisin zaten benim battı balık yan gidiyorBu Kingdom u bulamadım ben ya bi link versene
Senyor Keş Kapalı Hesap vega1977' Alıntı: Anıl usta sen bana bu Kingdom un linkini atarmisin zaten benim battı balık yan gidiyorBu Kingdom u bulamadım ben ya bi link versene Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vega1977' Alıntı: Anıl usta sen bana bu Kingdom un linkini atarmisin zaten benim battı balık yan gidiyorBu Kingdom u bulamadım ben ya bi link versene Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız