S3 4.3 Guncellemesi Durduruldu

Sponsorlu Bağlantılar

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
S3 4.3 Guncellemesi Durduruldu
Sürümün çok hata olduğunu belirten kullanıcılar üzerine guncellemeyi durdurmustur.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bende şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
rahat ol yakında çıkar :D

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Oh Galaxy S3'müş, S4 diye okudum ben. :S

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Bilirim o duyguyu :D

enterneoll

enterneoll

Üye
s3'e 4.3 kurdum çok iyi bende sorun yok sadece tek sorun pil biraz daha hızlı tükeniyor onun dışında eskisinden çok daha akıcı

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
s3'e 4.3 kurdum çok iyi bende sorun yok sadece tek sorun pil biraz daha hızlı tükeniyor onun dışında eskisinden çok daha akıcı

Resmi Türkiye ROM'unu beklemek daha sağlıklı.Hem rahat hem temiz & sorunsuz.

Tecno06

Üye
Ben yükledim, imei uçtu, root yapmak zorunda kaldım, imeiyi kurtardım bu sefer orijinal roma geri dönmek istediğimde tekrar imei uçuyor, bir türlü rootsuz halledemiyordum, neyse ki Tomy1925 abim sağolsun yol gösterdi de gecenin bir vaktinde, hallettim. Lanet olsun 4.3'e :)

truth34

Üye
beyler 4.3 surum gerı cekıldı de pekı kullanıcılara ne zmn dagıtılacak pekı bılen varmı

Tecno06

Üye
Varsın dağıtılmasın ya bu halde kim kullanır sanmıyorum bu saatten sonra adam gibi bir rom yapsınlar malum telefonun donanımı belli artık daha fazla kasmalarına gerek yok. 4.2.2'den bile vazgeçtiler

truth34

Üye
de kardesım androıd 4.4 kıtkatda var bu ısın ıcınde mart nısan arası dagıtılacakmıs denıyor ama daha 4.3 sorunu cozulmedı bırı ordan sallıyo bırı durdan gecısler nasıl olcak bılmıyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence Bu Güncellemeyi Verdiğine Şükretsinler

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Bence bundan sonra s3'e güncelleme gelmesi zor...Gelse bile zaman alır.... 4.1.2 Devam ;) 4.3 sürümü sorunlu (4.2.2 gibi) Benim umudum kalmadı yani.Eylülün başından beri bekliyorum 4.3'ün gelmesini! Etmediğim kötü söz kalmadı ...

Peocawe

Peocawe

Üye
bende de imei uçma problemi var. Cesaret edip güncelleyemem gelse bile. 4.1.2 devam, fazlasıyla da yetiyo. :D

enterneoll

enterneoll

Üye
bence 4.3 kesin gelicek sorunları çözüyorlar söylediklerine göre ama gelicek ve bence stabilde olucaktır 4.1.2 gibi şu an zaten googy-max kernel ile 4.3 kullanıyorum bataryanın biraz daha hızlı gitmesi sorunu hariç hiç bir sorun yok ve 4.1.2'den çok daha akıcı

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
s3 için tekrardan güncelleme verilmiştir gönül rahatlıyla indirebilirsiniz

Üst Alt