Haber s3 4.3 geldi :)))))

Sponsorlu Bağlantılar

bulent_aksoy

Üye
Merhaba arkadaşlar ben güncellendim fakat şöyle bir sorun gördüm klavye nin boş luk bırakan tusun soldaki ilk tuşa basıldığında telefon reset atıyor sizde de aynı sorun varmı acaba Teşekkürler

vega1977

vega1977

Üye
bide bunun tr için root dosyasını bulursak artık bi sene daha rahatız bi sene sonra belki 4,5 verir sam amca

beytullah6767

beytullah6767

Üye
hayırlı olsun insallah sorun yokdurhayırlı olsun insallah sorun yokdur

ciwano0114

Üye
ya 4.2.2 yukly ve telde sorun yok. onemli degisiklikler olmayacaksa bosuna odin riskine falan girmek istemiyorum ??

kapakli511

kapakli511

Üye
neler değişti telefonda ?

alican3

alican3

Üye
4.3 bize ocak ta geldi kit kat s3 e tahmin :D yazın gelir

anılbaran

anılbaran

Üye
Geldi de boş geldi bi ram tüketiyor ki sormayın .Şunun 2 GB ram olanını alaydık iyidi :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Yani yükleyin tabi ama çok bisi beklemeyin

denisjr

denisjr

Üye
Yükleyin arkadaşlar ;) rami güzel kullanıyor. Ben çok sevdim. Şarjı yesede :)

ssusku

ssusku

Üye
S3 miniye gelirmi gelirse ne zaman gelir bilgisi olan varmi ?

ciwano0114

Üye
4×3 klavyesi yok ???

bahaddin53

bahaddin53

Üye
bende galaxy s3 sch-i535 var yani 2gb ramli olanı :) yurtdışından gelmişti. 4.3 çok önceden gelmiş yeni farkediğ kurdum gayet kullanışlı 0.95/2GB ram tüketimi var oldukça fazla Kullanıcı arayüzü (User İnterface) oldukça iyi 1 haftaya 4.4 kitkat gelecek onuda kurdummu tamamdır :)

3onur5

3onur5

Üye
arkadaşlar s3 telefonum var kvk garantili alalı 17-18 ay oluyo fakat güncellemeyi göremiyorum sürüm güncel diyor ama hala 4.1.2 de

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Kiesle bilgisayardan dene.Orda direk gözüküyor.En iyi güncelleme de bilgisayar bağlantılı olan zaten.

[alikan]

[alikan]

Üye
4.3 ten sonra klavye özelliklerinden 4x3 klavyeyi çıkarmışlar sadece qwerty kalmış, bu soprunu çözen arkadaş var mı yardım lazım

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
4.3 ten sonra klavye özelliklerinden 4x3 klavyeyi çıkarmışlar sadece qwerty kalmış, bu soprunu çözen arkadaş var mı yardım lazım
Maaleaef aynı konudan bende sıkıtılıyım ama 4.3 de 4x3 klavye mevcut değil başka klavye ler var ama onlarda pek sağlıklı olmadı

Üst Alt