S3 4.1.2 İngiltere romu Sorunlu!.. mu?.. Ani Ölüm (XXELLA)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
S3 4.1.2 İngiltere romu Sorunlu!.. mu?.. Ani Ölüm (XXELLA)
Slm arkadaşlar. Sammobile dan unitedkindom (ingiltere) romunu indirdim. Bir kaç sorum olacak. Yüklemek isteyenler de buradan yardım alabilirler.

1) Bunda tr seçeneği var mı? (var diye duydum)
2) Bunu yüklersem daha sonra kies üzerinden güncelleme alabilir miyim?
3) 4.1.1 de csc kodunu gösteren sayfaya ulaşamıyorum 4.1.2 ingiltere romunu yüklersem tr yapmak gerekir mi? ya da değişir mi?
4) Sayaç artar mı?
5) (Romu kurduktan sonra eklendi) Romda ani ölüm yarata riski olma ihtimali var diye bilgiler okudum. Ne kadar doğrudur.

Teşekkürler.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
turkce dil var gerisini bilmiyorum

yumyjikk2

Üye
Türkce dil destegi var
kies üzerinden güncelleme alırsın
stock rom kullanırsan sayac artmaz.

3.soruyu anlamadıgım icin cevap veremedim kusura bakma

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
Türkce dil destegi var
kies üzerinden güncelleme alırsın
stock rom kullanırsan sayac artmaz.

3.soruyu anlamadıgım icin cevap veremedim kusura bakma

teşekkürler cevabın için. *#272*imei no# yaptığımızda gelen satış kodu yani csc kodunu sordum. bununla ilgili herhangi bir işlem yapmaya gerek varmı acaba?

- - - Eklendi - - -

turkce dil var gerisini bilmiyorum

teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

4.1.2 sürümüne başarı ile güncelledim. Türkçe oldu. :naughty:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gule gule kullan:D

m-eri

Üye
4.1.2 de csc menüsü açılmadığından(bende açılmadı) ben ingiltere 4.0.4 ü yükledim csc yi KOR dan BTU yaptım ve 4.1.2 yi kiesden güncelledim(not güncelleme yaparken bilgisayarın bekleme moduna girmesin benim girdi zor kurtardık)

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 de csc menüsü açılmadığından(bende açılmadı) ben ingiltere 4.0.4 ü yükledim csc yi KOR dan BTU yaptım ve 4.1.2 yi kiesden güncelledim(not güncelleme yaparken bilgisayarın bekleme moduna girmesin benim girdi zor kurtardık)

Odinden yüklemek daha mantıklı geldi bana. Stock rom olduğu için en iyisi odin.

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar s3 lerde sudden death yani ani ölüm diye tabir edilen sıkıntı oluşmaya başlamış. Özellikle ingiltere XXELLA nolu romdan kaynaklandığı söyleniyor. Bilgisi olan var mı acaba?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hic duymadim. rom ve modlar genelde xxella icin ciktigi icin yukledim yikilmadi hala ayakta

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
hic duymadim. rom ve modlar genelde xxella icin ciktigi icin yukledim yikilmadi hala ayakta

valla baya bi tırstım istersen sudden death diye bir arattır nette ya da direkt site ismi vereyim. greencin'e gir bir bak. green kelimesi türkçe oalcak :D

FA5T

Üye
XXELLA xda'da güvenli rom olarak kabul ediliyor.Yeni bootloader mevcutmuş içerisinde.Bende kurulu dert etmeyin kullanın gitsin.

Violonist

Üye
    Konu Sahibi

m-eri

Üye
evet ani ölümü bende duydum ancak samsung ona bir güncelleme yayımladı diye biliyorum bende ing romu kullanıyorum kiesle güncelledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt