S2'yi garantiye verdim, sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
S2'yi garantiye verdim, sorularım var
Dün galaxy S2 yi garantiye verdim, kameranın içinde beyaz plastik artık bulunması, kamerada pembe nokta problemi, dokunmatiğin saçma çalışması, wifi'ın bazen açılmaması gibi nedenlerden. Sorun şu, garantiye vereli 1.5 gün oldu fakat en yakın teknik servis olan leventteki Telpa servisine hala gidemedi cihaz, ben anadolu yakasından verdim cihazı. Kargo bu kadar uzun sürmemeliydi. İnternetten cihaz takipte kayıt bulunamadı yazıyor. Telefonu alalı 2 hafta oluyor, değişim istesem kabul ederler mi? Arıza formunda değişim ile ilgili birşey yazmak aklıma gelmedi, telefon oraya varınca telpayı arayıp değişim istemeyi düşünüyorum. Ama birde şu var, değiştirdikleri cihaz da arızalı çıkabilir ama tamir ederlerse sorunsuz bir cihazım olur. Siz ne yapardınız.

klongs

klongs

Üye
tamir etsinler olmazsa değiştirirsin

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir durum var, ilk bir ay içinde değişim talep etme hakkım var. Telpa bu cihazı 20 iş günü elinde tutabilir, bu durumda 1 ayı geçer, ben değişim talep edemem.

blacktalon

blacktalon

Üye
talep et bence al saglam bi telefon o kadar para veriyosun onlar garantide cihazı mecburen acacaklar ve ben olsam icime sinmezdi

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
talep et bence al saglam bi telefon o kadar para veriyosun onlar garantide cihazı mecburen acacaklar ve ben olsam icime sinmezdi

bende öyle düşünüyorum, açacakları için içime sinmiyor neyse cihaz bi telpa ya gitsin, arayarak ya da e-mail atarak talepte bulunurum. Birde değişim talebi için cihazla birlikte şarj aleti, batarya, kablo kulaklık falanda gitmesi gerekiyor mu, yoksa sadece cihazı yollayıp değişim yapılabilir mi? ben sadece batarya ve cihazı yolladım.

FeC!

FeC!

Üye
Teknoloji biraz da şans işi...

ozan2020

ozan2020

Üye
Talep edemezsinki 1.5 gün olmuş vereli hiç bir hakka sahip olamazsin samsung servisleri çok kötü benim telefon 6. Gidisinde iade aldilar halada parasini vermediler

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Talep edemezsinki 1.5 gün olmuş vereli hiç bir hakka sahip olamazsin samsung servisleri çok kötü benim telefon 6. Gidisinde iade aldilar halada parasini vermediler

bunu duyduktan sonra değişimden vazgeçtim :D neyse ben yinede bir arayıp sorayım, değişim oluyor mu diye, olmuyorsa tamir etsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt