Öneri s2 yüzde 50 batarya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
s2 yüzde 50 batarya sorunu
arkadaşlar elimde s2 telefon var ve batarya %50 ye gelince telefon kapanıyor şarja takmak zorunda kalıyorum 5 taneye yakın batarya değişimi yaptım bu yüzden sonuç değişmedi.defalarca da format attım değişen bişey olmadı.bunun için yapılcak ne olabilir daha önce başına gelen oldu mu olduysa sorun nerden kaynaklı olabilir?

ErenMSC

Üye
Soketlerden olabilir.

MaxipmaN

Üye
dandik batarya mı alıyorsun?

byAndroid

byAndroid

Üye
Hacim bu samsung bataryalarindan kaynaklaniyor benimde suan ikinci bataryam 1 sene oldu alali ilk bataryamda %40 tel kapaniyordu kendiliginden yeni batarya aldin sorun cozuldu ama 1 sene oldu sonucta bu da yapmaya basladi %15-%20 dede buda kapanmaya basladi sen bi sifir batarya dene sorun cozulmesi lazim

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
dandik batarya mı alıyorsun?
ne bilim gitti gidiyordan alıyorum 40 liralık falan.
Hacim bu samsung bataryalarindan kaynaklaniyor benimde suan ikinci bataryam 1 sene oldu alali ilk bataryamda %40 tel kapaniyordu kendiliginden yeni batarya aldin sorun cozuldu ama 1 sene oldu sonucta bu da yapmaya basladi %15-%20 dede buda kapanmaya basladi sen bi sifir batarya dene sorun cozulmesi lazim
nereden alıcam yeni orijinal batarya

byAndroid

byAndroid

Üye
ne bilim gitti gidiyordan alıyorum 40 liralık falan.

nereden alıcam yeni orijinal batarya
Telefoncuya git kardesim 15-20 liraya aliver 40 liraya orjinale bile gerek yok ama internrtten alma batarya

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
peki sorun yine devam ederse çünkü bu alacağım 6. btarya olacak.
Valla kardesim ben sorunu yeni bataryayla cozdum senin icin biswy diyemicem ama gecmesi lazim sorunun. Olmadi telefonu elden cikarmaya bak

MaxipmaN

Üye
Telefoncuya git kardesim 15-20 liraya aliver 40 liraya orjinale bile gerek yok ama internrtten alma batarya
15-20ymiş durduğu yerde günü çıkartırsa iyidir o batarya demeye şahit isteyecek parça

byAndroid

byAndroid

Üye
adam gene hüsrana uğrayacak neden boşuna versin bi daha para?40 liralıktan hayır görmemiş
Kullanilmis batarya vermislerdir belki yani oyle kucuk swyleri internetten almayin orijinal diye yuttururlar 40 liraya satarlar suanki bataryami 15 liraya aldim orjinalinden farksiz disi
Alsin bakalim nasi olcak en azindan 40 lira gircegine 20 lira girer

MaxipmaN

Üye
Kullanilmis batarya vermislerdir belki yani oyle kucuk swyleri internetten almayin orijinal diye yuttururlar 40 liraya satarlar suanki bataryami 15 liraya aldim orjinalinden farksiz disi
Alsin bakalim nasi olcak en azindan 40 lira gircegine 20 lira girer
zamanında n73e aldığım 20liralık batarya günü zor çıkarırdı kullanmasam ,50tllik aldım 3günü mümkün değil geçmezdi o bile pek orjinal değildi,babamın j150sine 15liralık aldık bir gün gitti şimdi içindeki 5 yıllık bataryayı kullanıyo hala günü çıkarıyo

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam haklisiniz tabiki ama bu sorunu bende yasadim aldim 15 liraya batarya sorunum cozulduk fakat 1 yil oldu bunada simdi bundada sikinti var sarz hic gitmiyor sismis zaten batarya ben pek kullanmayi bilmiyorumda istedigim zaman takip sarz olmadan cikariyorum flan bozduk bataryayi

Üst Alt