hasanistan
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne gibi s3 gibi miDoğrusunu istersen o paraya başka telefon alırdım
Bende xperia ion kullandım lakin dediğiniz kadar dikkat çeken bir telefon değil bildiğin sony işte bana kalırsa xperia u da aynı xperia ion da aynı xperia bilmem ne de aynı. Ki üstteki arkadaşın da dediği gibi o kadar bütçem olsaydı başka telefon alırdım. yada 1000 tl si ile telefon alırdım 400 tl sini de bir ay boyunca harcardım. ion a 1400 çok çok fazla aslında android e 1000 tl den yukarısı fazla..
Kardeş senin mesajlara baktım da 2 gün önce s2 alıcam diyormuşsun ?
O kadar beklenemezdimben bir Xperia s kullanıcısı olarak bir ay içinde o paranın üzerine bir 300 daha bulurdun herhalde Xperia z alsaydın mart ayında çıkacakmş her neyse hayırlı olsun kardesim . Ama üzüldüm cidden s 2 yi çoook ucuza vermiş'sin öldürmüş.sun telefonu o adam o telefonu 800 e okutur :-)
htc one x alsaydın
Kardeş senin mesajlara baktım da 2 gün önce s2 alıcam diyormuşsun ?
Hocam ion için de subat ayında gelecek diyorlar ama kız gibi tasarımı var jb bahane tasarım sahanebence hata yapmışsın,1-2 ay içinde ne demek istediğimi anlarsın
ipucu : S2 için Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi
S2 600 ucuz gitmis ticari dusunmedin heralde bir an once almak istemissin ama sunu bil ki teknolojik aletlerde acele etmek zarara sokar
Hocam inan anneme anlatamadık ya nexus, ya ion alacaktım ama kadınların telefonun sadece tasarımıyla ilgilendiğini az çok herkes biliyor nexus ne diyor bana annem duyulmamış marka almam diyormilletin telefonuna bakması bence rahatsız edici birşey ,ion alacagıma başka bir telefon alırdım ve bu telefon s3 olmayabilirdi ,belki nexus ailesinden bir cihaz alırdım hem param artardı hemde güncelleme sıkıntısı yaşamazdım
ne gibi s3 gibi mi
ama ion daki tasarım s3 de yok maalesef sony nin çıkarmış olduğu en iyi telefon diyip durdu adam ama nedense hiçbir satıcı ne teknosa ne vatan hiçbiri sony tavsiye etmiyorlar
S3 veya ONE X fakat bence S3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?