Amaru Shady
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar boyuta takılmayın artık bütün firmalar 4.3 ekran çıkarmaya başladılar hepsi büyüyor yani.karşılaştırma videolarında galax s2 ile aynı boyuttalar diğerleride örnek vereyim htc sensation mesela..şimdi büyük telefon revaşta artık..
ilk bende büyüklüğünden tereddüttüm ufak telefon alsam ne olacak artık hepsi büyütüyo sonra niye almadım diye pişman olucam yani..
güzel bir yorum tam kıvamındaCihaz herşeyiyle harika.. ekran büyüklüğü de bence dezavantaj değil avantaj.. tab ile telefon arası tam kıvamında
Cihaz herşeyiyle harika.. ekran büyüklüğü de bence dezavantaj değil avantaj.. tab ile telefon arası tam kıvamında
inceleme videosu haklkında kimse yorum yapmamış beyler!!!!!!!!
millet kafasına göre yazmış.
videodaki adama bakın 480x800 çözünürlüğe s2'nin kötü yanı diyor bence harika o çözünürlük, ama dam 540x960 bekliyormuş orası ayrı. Ama ben o süper amoled plus ekranın güzelliği karşısında zaten o pixelleri ayırt bile edemem.
neden iki konu
videodaki adama bakın 480x800 çözünürlüğe s2'nin kötü yanı diyor bence harika o çözünürlük, ama dam 540x960 bekliyormuş orası ayrı. Ama ben o süper amoled plus ekranın güzelliği karşısında zaten o pixelleri ayırt bile edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?