s2 navigasyon bilenler yardım etsin lütfen arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
    Konu Sahibi
s2 navigasyon bilenler yardım etsin lütfen arkadaşlar
telefonun sesini arabanın hoparlörlerinden gelmesi için program varmıdır.navigasyonda ses az geliyor arabanın teybine aktaran program bulunabilir mi?

Coolwhisper

Üye
eskiden kaset şeklinde 3,5 uçlu ara kabloları vardı, onlardan kullanabilirsin. bende n82 var, ve bu kasetli aktarıcı kablodan da var bende, gerektiğinde, kullanıyorum. cep telimdeki tüm müzikleri ve cep radyomu arabamın hoparlörlerinden sorunsuz olarak dinleyebiliyorum. veya aracınızın bluetooth özelliği varsa, telefonu tanıtıp direk sesleri arabanın hoparlörlerinden dinleyebilirsiniz. Ben ayrıca bluetooth lu harici pilli hoparlörlü eller serbest cihazı aldım, araç kullanırken kablo yerine bunu kullanıyorum, telefondaki tüm sesleri bu bluetooth lu hoparlörden de gayet net olarak dinleyebiliyorum. ayrıca bu bahsettiğim 2 sistemde de navigasyonunun sesli yönlendirmesini de dinleyebiliyorsunuz. Benim cihaza bu siteden garmin XT 5 yükledim, gayet güzel çalışıyor. İstanbul,eskişehir,ankara,kayseri,konya,antalya ve istanbul, tüm bu şehirlerde bana yolumu sorunsuz olarak ve gayet güzel bir Türkçe ile tarif etti ve evime sağsalim geri getirdi. Emeği geçen herkese bu vesileyle bir kerre daha teşekkür ederim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.:hmmm

mancukya

Üye
Jack giris cikisi varsa telde ve araba teybinde yapabilirsin. Araba teybinde gene ayni sekilde Bleutoth varsa yapabilirsin yoksa program ile falan olucak is degil söyledigin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt