S2 mi alsam yksa lg mi bi bakarmısınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
S2 mi alsam yksa lg mi bi bakarmısınız..
arkadarslar elimde 600lira para ve 400tl limitli kart var ama ne alsam karar veremedim önerilerinizi bnimle paylasırsanız sevinirim.
bnm için ekran kalitesi çok önemli.. eger s2 alırsam 2ay bekledikten sonra almam gerekiyor. bn lise 4 ögrencisiyim acaba bu
cihazlar çok abartılımı olur? daha uygun cihazmı almalıyım bu konuda bnden büyük abilerimin cümlelerine güvenerek bi ise kalkısmak
istiyorum. şimdiden çok tesekkür ederm herkese.

mstf_l

mstf_l

Üye
abicim benden buyuksun bi kucugun olarak tavsiyem sudur ki toplam paran 1000 tl ve o fiyata lg optimus black alabilirsin iyi bir telefondur oneririm(ekranı da lg nin ozel teknolojisi nova display e sahiptir gercekten guzel goruntu verir) ama lise 4 oldugun icinde soyle bir durum var buyuk ihtimalle bu sene sınava gireceksin ve fazla ilgilenemeyeceksin telefonla benim tavsiyem imkanın varsa parayı bir koseye koy ve lys sonrasını bekle hem daha yeni modeller cıkar hemde fiyatlar ucuzlar hemde telefonun bir kosede sen kullanamadan eskimez

• Beğen
Tepkiler: 7Fun

Lenneth

Üye
arkadarslar elimde 600lira para ve 400tl limitli kart var ama ne alsam karar veremedim önerilerinizi bnimle paylasırsanız sevinirim.
bnm için ekran kalitesi çok önemli.. eger s2 alırsam 2ay bekledikten sonra almam gerekiyor. bn lise 4 ögrencisiyim acaba bu
cihazlar çok abartılımı olur? daha uygun cihazmı almalıyım bu konuda bnden büyük abilerimin cümlelerine güvenerek bi ise kalkısmak
istiyorum. şimdiden çok tesekkür ederm herkese.

Bencede paranızı biriktirin, YGS , LYS stresini attıktan sonra alın cihazınızı.

• Beğen
wldyslw

wldyslw

Üye
:) güzel tavsiye :) ama bana kalırsa samsung galaxy s2 al. baksana ıphone bile dava açmış ona. çok güzel ıphoneden hiçbir farkı yok...

• Beğen
61semih

61semih

Üye
bu fiyata lg optımus balack modelı beyaz secenegıde cok hoş
eger beklıyeceksenkı bence bekle almışken en ıyısını al gs2 al

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
ne sitresli işmiş ya sınavlar heyecanlandırmıyor bni bu kadar :)

----------Eklendi @ 10:51:55 ---------- Yazıldı @ 10:45:49 ----------

abicim benden buyuksun bi kucugun olarak tavsiyem sudur ki toplam paran 1000 tl ve o fiyata lg optimus black alabilirsin iyi bir telefondur oneririm(ekranı da lg nin ozel teknolojisi nova display e sahiptir gercekten guzel goruntu verir) ama lise 4 oldugun icinde soyle bir durum var buyuk ihtimalle bu sene sınava gireceksin ve fazla ilgilenemeyeceksin telefonla benim tavsiyem imkanın varsa parayı bir koseye koy ve lys sonrasını bekle hem daha yeni modeller cıkar hemde fiyatlar ucuzlar hemde telefonun bir kosede sen kullanamadan eskimez
cevap için tesekkür ederm kardesim. tavsiyelerine uyup telefonu ygs den sonra yada lys den sonra almayı düşünüyorum çok tesekkürler. peki ozaman ne telefon almalıyım :)

----------Eklendi @ 10:52:36 ---------- Yazıldı @ 10:51:55 ----------

:) güzel tavsiye :) ama bana kalırsa samsung galaxy s2 al. baksana ıphone bile dava açmış ona. çok güzel ıphoneden hiçbir farkı yok...
hatta s2 daha daha iyi ama bütce sorunu var :)

----------Eklendi @ 10:53:12 ---------- Yazıldı @ 10:52:36 ----------

bu fiyata lg optımus balack modelı beyaz secenegıde cok hoş
eger beklıyeceksenkı bence bekle almışken en ıyısını al gs2 al
evet kardesim sana katılıyorum almıssken en iyisini almalıyım ama cok mu abartı olur ?

----------Eklendi @ 10:53:44 ---------- Yazıldı @ 10:53:12 ----------

Bencede paranızı biriktirin, YGS , LYS stresini attıktan sonra alın cihazınızı.
öyle yapıcam kardesim cevabın için tesekkür ederm.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bütçe olayını sorun etme.Bekleyeceğine Optimus Black al.İhtiyaçlarını yeterince karşılar S2yi aratmaz:oke:

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe olayını sorun etme.Bekleyeceğine Optimus Black al.İhtiyaçlarını yeterince karşılar S2yi aratmaz:oke:
hocam nova ekranda s2 kadar net değil biyerde 1gb ram 1.2işlemci var amoled i de unutmayalım bi terde noa ekran 512 ram 1.0 işlemci var.. bunlarda
olmadan olmaski.. aradaki farkı değer kılan ram ve ekran..

y n s c n

y n s c n

Üye
hocam nova ekranda s2 kadar net değil biyerde 1gb ram 1.2işlemci var amoled i de unutmayalım bi terde noa ekran 512 ram 1.0 işlemci var.. bunlarda
olmadan olmaski.. aradaki farkı değer kılan ram ve ekran..

SGS2 ve Optimus black'i karşılaştırmak doğru olmaz aynı segment ciihazları değil, ne kadar ekmek o kadar köfte öyle değil mi ? 1000 lira civarındaki gibi bi fiyata optimus black almak mantıklı olur o fiyata bulabiliceğini en iyi smartphone'lardan birisi optimus black diğeri ise neo'dur.. Eğer çıkabilirim diyorsan SGS2'yi alabilirsin ama senin sınavların bittiğinde yeni yeni cihazlar cıkar bunları o zaman konusmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum ben :)

Ocean258

Ocean258

Üye
4 aydır kullanıyorum kardesım optimus black'i bı sıkıntısını gormedım.. Tasarım ve ekran kalitesi olarak super cihaz.. şarj süresi ve wifi hızındanda cok memnunum.. android 2.2 froyo olması'da uygulama ve oyunlarda baya avantaj saglıyor.. tavsiye ederim pişman olmazsın asla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt