S2 den S3 e Geciş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa038

Üye
    Konu Sahibi
S2 den S3 e Geciş
s2 telefonumu telefoncu 700 tl sayıyor ve başka telefoncu da S3 ü 950 tl ye verecek.s3 3 aylık ve faturası da var.Alacak olursam nelere dikkat etmem gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

bi önerisi olan yok mu

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
paralel ithalat olabilir

Buraxlive

Buraxlive

Üye
garanti firmasina ve belgesine bak orjinal mi cihaz diye. ama 950 veriyorsa bi is olabilir o cihazda..

Ali58_58

Ali58_58

Üye
950 olması normal ama sen dedikleri gibi yinede faturasına felan bak gerekirsen nerden satılmış oraya bak :D

hasanistan

hasanistan

Üye
bende s3 alacaktım replika çıktı vazgeçtim adam göz göre göre yalan söylüyordu şimdi huawei ascend p1 le galaxy s2 arasında kaldım pff

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Garanti servisine bak kvk yada teleservice gibi bir yermi eger öyle ise ara telefondan imeisini felan sorarak cihazi kontrol edip onaylat ve sonra güvenle al cihazi :)

skywalker06

skywalker06

Üye
Garanti servisine bak kvk yada teleservice gibi bir yermi eger öyle ise ara telefondan imeisini felan sorarak cihazi kontrol edip onaylat ve sonra güvenle al cihazi :)

Hangi Samsung telefona Kvknın baktığını gördün yıllardır üç yer bakar Başarı,Telpa ve Samsung bunlara sorsada bilgi alamaz internetten imei numarasına kontrol ettiğinde kayıtlıysa sorun olmuyor ama tutupta evrak eksik beklemede yazarsa o cihaz yurtdışından getirtme oluyor

jdmsaint

jdmsaint

Üye
alsin eline kullansın. replika ile orj arasında cok fark var

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Hangi Samsung telefona Kvknın baktığını gördün yıllardır üç yer bakar Başarı,Telpa ve Samsung bunlara sorsada bilgi alamaz internetten imei numarasına kontrol ettiğinde kayıtlıysa sorun olmuyor ama tutupta evrak eksik beklemede yazarsa o cihaz yurtdışından getirtme oluyor

Samsung kullanmadigim icin bilmiyorum zaten demek istedigim orjinal bir servis olsun. Kvk tarzi dedigimde arkadas anlamistir herhalde. Eger.cihaz herhangi bir firmanin garantisindeyse aradiginde imei vererek herseyi ogrenebilir.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşım. Google'a İmei sorgulama yaz ve telefonun imei sini ara. Eğer telefon modeli kayıtlı ve sitede telefonun adı yazıyorsa. Telefon orjinaldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt