s2 de overclock sorunu bunu cozebilecek varsa içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
s2 de overclock sorunu bunu cozebilecek varsa içeri
evet arkadaslar bu sorunu cozemedim lutfen yardim ediverin ben samsunf galaxy s2 mi rootladim android surumu 2.3.6 gingerbread kernelide siyah kernel v2 olanlarin en son surumu yuklu bir gun ben ocerclock yapmak istedm ahanda voltage control yukledim telefonu performanceye ghz i 1.2 den 1.6 ya cektm ve gpu kismindan 400 mhz yaptm gpu yu ve girip test ettm nova 3 u gercekten ve gercekten kasma falan kalmadi sanki hizli cekimde oyun :D akici oyunyordm ama 5 dk sonra oyundan atmaya basladi ya menuye donuyor yada bataryayi cikarmak zorunda kaliyorum. modern combat 3 dede oyle gta 3 de de bozuk minecrart pocket edition falan kisacasi oyuna girdigimde atiyor bide su sorun var telefon cok isiniyor isinma onemli degilde ben sadece oyunlari oynamak istiyorum ama atiyor ne yapmaliyim bu sorunumu cozun lutfen cozerseniz helal size :D

-efşan

-efşan

Üye
Overclock nedeni ile ısınıyor ve ağır işlem yapmaya başlıyor işlemci. Nedeni ile kasmalara, işlem sonlandırmalara vs. maruz kalıyorsunuz. Stabil ayarları bulmanız gerek. voltage vesaire..

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
birazdan açıklarmisin. Yani isinmasindanmi kapanıyor? Benim tanıdıklarim var ve onlar en yüksek ayarla sorun çıkmadan kullanıyorlar onlarinkide s2

Türe

Türe

Üye
Hiç kurcalamayın diyorum. Devre yakarsanız pahalıya patlar. Yalnız GPU'ya oc yapabilirsiniz o sorun çıkarmıyor.

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
ancak ics ye güncelledi yeniden ne yaparsam dönüyor ha telefon isinmiyor direk girdigimde kapanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt