s2 4.1.2 sürümde otg kablosu alsam çalışır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
s2 4.1.2 sürümde otg kablosu alsam çalışır mı?
Başlıkta da dediğim gibi çalışır mı?

moskovalı

moskovalı

Üye
Arkadasim Samsung SII --- NOTE 2 nokia N900 de calisiyor SIII' te nasipse bugun deniyecegim.Galaxy W de calismiyor diye biyerde okumustum.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim Samsung SII --- NOTE 2 nokia N900 de calisiyor SIII' te nasipse bugun deniyecegim.Galaxy W de calismiyor diye biyerde okumustum.
tamam sağol dene bakalım sonuç ne olacak? benim aklımdaki sürümle uyumsuzluk yapar mı diye ama çalışır diyorsun

hunter41

hunter41

Üye
samsung S2 de calısıyor galaxy wonder ace gibi tlefonlarda otg desteği yok

hakan_710

hakan_710

Üye
doğru kabloyu aldığın sürece çalışır forumdan isteyen arkadaşlar olursa çinden topluca getirtelim :D 4 lira bile değil. 10 kişiden fazla olursa ben topluca getirtirim. yalnız gelmesi 20 günü geçiyo. isteyen olursa özelden ulaşsın

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
doğru kabloyu aldığın sürece çalışır forumdan isteyen arkadaşlar olursa çinden topluca getirtelim :D 4 lira bile değil. 10 kişiden fazla olursa ben topluca getirtirim. yalnız gelmesi 20 günü geçiyo. isteyen olursa özelden ulaşsın
tamam beni yaz listeye

bulat_56

bulat_56

Üye
s3 mini otg desteği varmı?

osavasci

osavasci

Üye
Beni de yazabilirsin listeye

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de varim:D

- - - Eklendi - - -

sadece adaptor olanlari yok mu? yani uzun kablosu olmaya kucuk donusturucu. ve bir de zahmet olmazsa hdmi lazim bana:ehe

hakan_710

hakan_710

Üye
isteyen arkadaşları tek tek ekliyorum. yeterli sayıya ulaşırsak getirtecem. geldikten sonra ptt kargo ile tarafınıza iletilecektir.

- - - Eklendi - - -

ben de varim:D

- - - Eklendi - - -

sadece adaptor olanlari yok mu? yani uzun kablosu olmaya kucuk donusturucu. ve bir de zahmet olmazsa hdmi lazim bana:ehe
vardır ama bu da çok uzun sayılmaz 8 cm dediğin nedir ki? hdmi kablosuna da bakayım ama o biraz pahalı buna göre

- - - Eklendi - - -

s3 mini otg desteği varmı?
sanırım yok araştırdım ama deneyenler çalıştırmıyor demiş. yine de tam emin değilim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tamam duruma gore hdmi kablosunu da alabilirim usb kesin ama

Yattara89

Üye
Bende calismadi 4.1.2 de 4.0.3 de calisio arkadasta var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...