S..tir Et Hayatta Hiçbir Şey Senden Önemli Değil!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
S..tir Et Hayatta Hiçbir Şey Senden Önemli Değil!!
S..tir Et Hayatta Hiçbir Şey Senden Önemli Değil
S..tir Et demek sizi iyi hissettirir. Mücadeleden vazgeçmek, ne hoşunuza gidiyorsa onu yapmak, çevrenizdekilerin sizin hakkınızda düşündüklerini umursamamak ve kendi yolunuzdan gitmek harika bir duygudur.
John C. Parkin’in komik ve ilham verici bir kitabı, S..tir Et demenin; Doğunun boş verme, vazgeçme ve bir şeylerin o kadar da önemli olmadığını fark ederek gerçek özgürlüğü bulma gibi ruhani fikirlerinin kusursuz bir Batı ifadesidir.
S..tir Et; şarkı okumak, meditasyon yapmak, sandalet giymek ya da tütün yemek gibi eylemler gerektirmeyen ruhani bir yoldur. Modern zamanın küfürlü söylenişiyle, S..tir Et, Batılıları şöyle bir sarsıp kendilerine getirecek, anlam dolu hayatlarımıza egemen olan stresi ve gerginliği ortadan kaldıracaktır.
Bu yüzden, bütün sorunlarınıza ve meselelerinize S..tir Et demenin bir yolunu bulun. Hayatınızda yapmanız “gerekenlere” S..tir Et deyin ve sonunda başkaları ne düşünürse düşünsün, neyi yapmak istiyorsanız onu yapın.​

----------Eklendi @ 19:55:02 ---------- Yazıldı @ 19:54:21 ----------

çok yakında buradayım bekleyin beni:)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
cengiz nerelerdesin yahu özlettin kendini valla

• Beğen
Tepkiler: -efşan

0live456

Üye
Ablam almış dedim konusu nedir bunun.S*ktir etmeyi anlatıyor dedi.Okumaya başladım fena değil :)

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
sktr et kanka ne okuyacam ya:ehe

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Ablam almış dedim konusu nedir bunun.S*ktir etmeyi anlatıyor dedi.Okumaya başladım fena değil :)

oku kardeş çok güzel bir kitap iki kez bitirdim ve üçüncü kez yine okuyacağım

• Beğen
Tepkiler: 0live456

0live456

Üye

oku kardeş çok güzel bir kitap iki kez bitirdim ve üçüncü kez yine okuyacağım

Evet dostum başlarda insan anlamıyor ama okudukça çözülüyor kitap.Bu tür kitaplar çok ilgimi çekiyor nedense :hmmm

Dampierre

Dampierre

Üye
iyi kitap isminden belli olur

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Harbi *****r ** Hayatımdan önemli değil hiç bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...