S Launcher Prime (Galaxy S5 Launcher) v2.1

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
S Launcher Prime (Galaxy S5 Launcher) v2.1

Açıklama:
S Launcher, en parlak, yüksek derecede özelleştirilebilir Galaxy S5 stili (TouchWiz tarzı) başlatıcısı, Pürüzsüz, Zengin özellikleri, NO AD olduğunu

Ekran Görüntüleri:

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: en-sel ve 212celal

ErSin9006

Üye
prime değil ki bu!

Son düzenleme:
manguru022

manguru022

Üye
peki bu full mü ?

manguru022

manguru022

Üye
peki teşekkürler hocam

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

ErSin9006

Üye
seni ne baltalıcam prime yazarak bişey paylaşmışsın bende sana güvendim eski sürüm ne var ne yok sildim senin verdiğini yükledim baktım free versiyon ayarlarımın gittinemi yanıyım güvenip indirdimemi yanıyım yoksa giden sürümemi dedim ve araştırıp fulünü bulup yazdım bu kadar basit eleştiriye açık ol az .

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
seni ne baltalıcam prime yazarak bişey paylaşmışsın bende sana güvendim eski sürüm ne var ne yok sildim senin verdiğini yükledim baktım free versiyon ayarlarımın gittinemi yanıyım güvenip indirdimemi yanıyım yoksa giden sürümemi dedim ve araştırıp fulünü bulup yazdım bu kadar basit eleştiriye açık ol az .
telefona indirip denedim ve full denediğime mi innaacam yoksa senin sözüne mi.

ErSin9006

Üye
eminim öyledir inanmayabilirsin boşuna aradım taradım buldum upload ettim ve linki koydum zaten :) saygılar.

craych

craych

Üye
prime değil ki bu!

Son düzenleme:

ErSin9006

Üye
Dostum tekrar senn için telden indirdim ve bende yüklü olduğu için proğram varolan proğramı güncelleyecek fakat eski verilernz korunacaktır diyor? Yani direkt apk olarak yüklemişim bunun içinde dosya yönetici olması lazım eğer varsa normal seç yükle yap yok rarlı bir dosya ise içinde aynı isimde apk dosyası var sadece onu çekip alacaksın gene

Üst Alt