S III de ki sorun!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
S III de ki sorun!!!
sIII kullanan arkadaslar sizlerdede boyle bir sorun varmi normalde mesaj ve cevapsiz cagri geldiginde ikon uzerinde mesaj cagri adetini gosteren kirmizi rakam cikmasi lazim mesaji okudugunda cagriyi gordugunde bu kirmizi hatirlatmanin yok olmasi lazim ama ben mesaji okudugumda hatta sildigimde yok olmuyor sanki hala okunmamis mesaj varmis gibi kirmizi renkde 1 yaziyor. Ekran ss i yukluyorum mobildeyim umarim gorebilirsiniz.

Gorunuyor evet. Bendede oyle ama fazla takmiorm garip

- - - Eklendi - - -

Ama muhtemelengl gizli bi yerde veya sim kartin icine kaydolmus bir mesaj var o yuzden olabilir

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gorunuyor evet. Bendede oyle ama fazla takmiorm garip

- - - Eklendi - - -

Ama muhtemelengl gizli bi yerde veya sim kartin icine kaydolmus bir mesaj var o yuzden olabilir

Önce nasıl takmazsın diyecektim, ikinci mesajını görünce anladım

Bencede

Konu Sahibi
Önce bende sim kartta bi mesaj var sanmistim ama yok maalesef.ustelik ana ikon u silip ana menuden tekrar yerine tasiyinca normale donuyor ama sonradan ayni seyi yapiyot :/

Konu Sahibi
Bir tapatalk la ne zaman yanit yazacak olsam programdan atiyor durduruldu diyor sizdede varmi boyle bir sorun

Konu Sahibi
Ben ghzi sona vurdurunca tum uygulamalarda yapiyor

Ghz derken islemci kullanimindanmi bahsedion cok daha agir oyunlarda bu sorun yokken bi forum uygulamasina cvp yazarken yapmasi ilginc hic donma kasilma yasamadim sadece tapatalk da yapiyor

Ghz derken islemci kullanimindanmi bahsedion cok daha agir oyunlarda bu sorun yokken bi forum uygulamasina cvp yazarken yapmasi ilginc hic donma kasilma yasamadim sadece tapatalk da yapiyor

Bendede internet tarayicisinda yapiyor. Ama ghzi en sona vurursam. Ghz dedigim bildigimiz islemci iste. 1.4 e vurursam tel kafayi yiyor. 1.2 semaphore en iyisi.

Konu Sahibi
Tarayicida hic sorun yasamadim yada baska bir uygulama oyunda sükür!

wipe data dalvik cache wipe wipe all of the phone

Kısaca telefonun hafıza kartının içindeki herşeyi sil sıfırdan kur

- - - Eklendi - - -

Küçük bir problem için büyük bir çözüm

Wipe data factory reset wipe cache external sd card internel sd card ext 2 alani olsuturma sd card partitition fix permissions ne varsa bas hepsine. sil supur bak sorun kalcakmi

bende mesaj gelince 1 geliyor ama okuyunca gidiyor nedense

büyük ihtimalle okunmamıs bir sim mesajı falan kalmıstır

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu sorunda bende yok

ICS bir tek bende hatalı gibiydi, şimdi sizin açığınızı yakaladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...