S.E ViVaz Almak ıstıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YİGİT06_1

Üye
S.E ViVaz Almak ıstıyorum
Vivazı gecenlerde arkadasla ınceledık hosumuza gıttı cevremde kullanan olmadıgı ıcın pek bılgı sahıbı degılım kullanan arkadaslar veya bılgısı olanlar aydınlata bılırlermı sorun cıkıyomu dıger telefonlardan ayıran ozellıklerını

brktnzcll

Üye
slm benim vivazim var yeni aldım sayılır kullanalı 3-4 ay olmuştur gayet memlunum video ve resim kalitesi süper zaten bende sadece kamerası için aldım :) ama diğer özellikleride güzel biliyosundur zaten internette bulursun bi telefonda olması gereken tüm özellikler var şu anda hiçbi arıza vermedi vercek gibide gözükmüyo sony kalitesi nedeolsa ;) ben genelde video ve foto özelliğini çok kullandıgım için onun hakkında daha fazla bilgi verebilirim sana söle söliyim video ve foto çekmek hoşuna gidiyosa süper bir tel ev arkadaşımın 750 tllik dijital fotograf makinası var benim çektiğim videolar fotalar bin basar :) zaten youtubeda vivaz video test falan yazarsan kaliteyi sende görceksin (fakat youtubeyi hd izlemen lazım ;) ) şimdilik söliceklerim bukadar eğer kafana takilan başka sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırım ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
eklesene bide sürekli odaklana biliyor videoda diye zaten esas kaliteli yapanda bu videosunu

vivazpro

vivazpro

Üye
vivaz her yönüyle güzel bir telefon tavsiye ederim :oke:

yunuss.10

yunuss.10

Üye
vivaz mükemmel bişey ya çok karzma 5800 ile aynı işletm sistemi olduğu için uygulamsı da bol

Captain

Üye
güzel bir cep telefonu yunus arkadaşın dediği gibi 5800 la aynı işletim sistemine sahip fakat Sony Ericsson olduğu için ne kasma olur ne donma nede dandik herhangi başka bir şey :oke:

shadow_170

shadow_170

Üye
Merhaba bendede Vivaz var ve gerçekten tavsiye edebileceğim bir telefon arkadaşlar kamera ve video kalitesinden bahsetmiş zaten o konuda hiçbir sorun yok işlemcisi oldukça yüksek ve grafik hızlandırıcı var böylece 5800 ın kaldırmadığı bazı oyunlarıda yükleyebilirsin (Nfs Shift-Sims 3 hd vb) ayrıca telefonla internete bağlandığında hiçbir donma olmuyo 5800 kullanan arkadaşlarım var ve çoğu sitede kasdığını söylüyo aynı sitelerde ben neredeyse pc kadar rahat kullanıyorum :) telefonun 2 eksiği var biri dış ses ama kulaklık kullandıkca hiç önemli değil bence 2. multitouch bu çok önemli görülmeyebilir fakat nokia n8 in felan kullandığı symbian^3 işletim sistemini desteklememesinin tek nedeni bu malesef eğer buda olsa gerçekden mükemmel bir telefon olacakmış.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
işlemci hızlı olmadıktan sonra symbian 3 filan yalan , vivaz da 720 mhz, n8de 680 mhz işlemci var, şaka gibi :kop:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bence s.e aino dene

blueersoy

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Vivazın gece fotoğraf çekimi nasılsır ve Led sabit mi yoksa aino gibi fotoğraf esnasında mı patlıyor?
Teşekkürler!

shadow_170

shadow_170

Üye
gece çekimi pek iyi değil flash sürekli açık kalıyo fakat bi kaç metrelik bi alanda işe yarıyo anca oda kötü dediysem gözle gördüğünüzden biraz az görünüyo ama video çekerken biraz daha iyi görünüyo ama gece modunda video çektinmide yavaşlıyo çekim yinede sana şöyle söyliyim ben 6 aydır felan kullanıyorum hiçde eksikliğini hissetmedim nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt