s.aleykum n9 ver n8 al(:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi
s.aleykum n9 ver n8 al(:
2 aylık n8 im var faturalı isteyen varsa n9 versin n8 alsın. Vesselam

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aleyküm selam da bunu alımsatım kısmına yazsanız daha iyi olurdu.TALIPAVCI adlı arkadaş satabilirmiş bu arada.

barisclermont

barisclermont

Üye
????!!!!!???:angry:

avcitalip

avcitalip

Üye
şuanda babam kullanıyor cihazı ne der bilemiyorum ama cihazın durumu bu 1 ay felan oluyo alalı herşeyi jelatinleri bile,http://www.maxicep.com/meego/bu-nasil-bir-sacmaliktir-598341.html

----------Eklendi @ 18:49:22 ---------- Yazıldı @ 18:46:26 ----------

jelatinleri bile duruyo fatura v.s. sana uyarsa babamla konuşurum cihazda çizik bile yok

zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi

olur kardelim n8 evkurdan aldım 1 aylık tel hiç sorunu yok konuş babanla takas veriyosa degiştirebiliriz İNŞALLAH

----------Eklendi @ 21:01:49 ---------- Yazıldı @ 21:01:33 ----------

olur kardeşim n8 evkurdan aldım 1 aylık tel hiç sorunu yok konuş babanla takas veriyosa degiştirebiliriz İNŞALLAH

----------Eklendi @ 21:05:25 ---------- Yazıldı @ 21:01:49 ----------

şuanda babam kullanıyor cihazı ne der bilemiyorum ama cihazın durumu bu 1 ay felan oluyo alalı herşeyi jelatinleri bile,http://www.maxicep.com/meego/bu-nasil-bir-sacmaliktir-598341.html

----------Eklendi @ 18:49:22 ---------- Yazıldı @ 18:46:26 ----------

jelatinleri bile duruyo fatura v.s. sana uyarsa babamla konuşurum cihazda çizik bile yok

vallah kardeşim bende bir aydır evkurdan aldım n8 i eger olursa takas yapabiliriz babanla konuş benim n8 hiç sorunu yok faturası aksesuarları hepsi var kutusunda vesselam kardeşim

----------Eklendi @ 21:23:05 ---------- Yazıldı @ 21:05:25 ----------

aleyküm selam da bunu alımsatım kısmına yazsanız daha iyi olurdu.talıpavcı adlı arkadaş satabilirmiş bu arada.

eyvallah barekallah kardeşim(:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
olur kardelim n8 evkurdan aldım 1 aylık tel hiç sorunu yok konuş babanla takas veriyosa degiştirebiliriz İNŞALLAH

----------Eklendi @ 21:01:49 ---------- Yazıldı @ 21:01:33 ----------

olur kardeşim n8 evkurdan aldım 1 aylık tel hiç sorunu yok konuş babanla takas veriyosa degiştirebiliriz İNŞALLAH

----------Eklendi @ 21:05:25 ---------- Yazıldı @ 21:01:49 ----------

vallah kardeşim bende bir aydır evkurdan aldım n8 i eger olursa takas yapabiliriz babanla konuş benim n8 hiç sorunu yok faturası aksesuarları hepsi var kutusunda vesselam kardeşim

----------Eklendi @ 21:23:05 ---------- Yazıldı @ 21:05:25 ----------

eyvallah barekallah kardeşim(:

bir başka konu açmışsın ve 3 aylik n8 demişsin. Bu konuda size güvenmek mantıklı olmaz. Kusura bakmayın.

zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi

bir başka konu açmışsın ve 3 aylik n8 demişsin. Bu konuda size güvenmek mantıklı olmaz. Kusura bakmayın.

inan yanlışlıkla yazmışım kardeşim güvenmemekte haklısın ama ben müslümanım allahtan korkan bi insanım inşallah zaten faturasında ne kadarlık oldugunu görürsün vesselam

TeAmo42

TeAmo42

Üye
inan yanlışlıkla yazmışım kardeşim güvenmemekte haklısın ama ben müslümanım allahtan korkan bi insanım inşallah zaten faturasında ne kadarlık oldugunu görürsün vesselam

valla arkadaşım bilmiyorum ama bir mesajında 1 aylık diğerinde 2 aylık birindede 3 aylık diyor farklı konularda bu mesajlar. Yani böyle satış olmaz ayrıca elhamdülillah bende müslümanım ama Bunu abartıp kendine güven sağlamak için göze batırmana gerek yok. Bu sana olan güvenleri daha fazla kırar. Daha fazla cevap veremem. Kolay gelsin.

zagros49

zagros49

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun akhi

covar

covar

Üye
hic kimse kabul etmez bunu dostum

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bir kere arkadaşım forum kuıralı gereği öncelikle bir resim koy iletişim numarını koy az özen göster ya bu ne böyle baştan sağma konu aç sonra talip bekle olurmu öyle iş ya 2 dakikada açmış çıkmışsın konuyu herşeyi geçtim resim koymazsan kitlenir konun:nono:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Mantığa bak takoz N8 i ver uçak N9 u al . Bu nasıl bir kazıklama taktiğidir insan fotoğraf koyar . Benden söylemesi sakın takas etmeyin fotoğraf bile yok !

• Beğen
Tepkiler: chezque
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt