Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s advance jelly bean kies geldimi ?
Sponsorlu Bağlantılar
KernelTeam
Üye
Konu Sahibi
s advance jelly bean kies geldimi ?
arkadaşlar s advance gingerbreadde olan varsa bi bakabilir mi ben baktım güncelleme gözükmüyor acaba sorunmu bende ben gelmiş diye biliyordum kies ile ?
arkadaşlar s advance gingerbreadde olan varsa bi bakabilir mi ben baktım güncelleme gözükmüyor acaba sorunmu bende ben gelmiş diye biliyordum kies ile ?
yok ben odinle türk gingerbread yazılımını attım sadece pda vardı ama şuanda kiesde güncellemeyi görmüyo CSC kodunu nasıl tur yapcaz ???
darkleader
Üye
*#272*imeino# yapınca ilk önce orada TUR mu seçili bir bak değilse menüden TUR'u seç. DİKKAT!!! Seçimini yaptıktan sonra tel. factory reset atacak ona göre yedeklemen gerekenler varsa yedekle.
KernelTeam
Üye
Konu Sahibi
Sağol hocam bu işlemden sonra güncelleme gözükür mü ?
darkleader
Üye
Görünmesi lazım
KernelTeam
Üye
Konu Sahibi
tamamdır TUR yaptım şimdi kiesi yükleyip bidaha deniyeceğim FOTA olarak gelmemiş kieste gözükür inşallah
Dün ben kies'e bağlamıştım telefonu son sürüm olarak görüyor türkiye romunu. Sende de görmesi lazım
KernelTeam
Üye
Konu Sahibi
tamam şuan yüklüyorum kiesi şuan gb deyim güncellemeyi ordan yapacağım he bu arada size demiştim bazı oyunlar cocore olduğu halde kasıyor diye onları deneyim mesela csr racing bir bakın onlara bence
tamam şuan yüklüyorum kiesi şuan gb deyim güncellemeyi ordan yapacağım he bu arada size demiştim bazı oyunlar cocore olduğu halde kasıyor diye onları deneyim mesela csr racing bir bakın onlara bence