s advance jelly bean kies geldimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

KernelTeam

KernelTeam

Üye
    Konu Sahibi
s advance jelly bean kies geldimi ?
arkadaşlar s advance gingerbreadde olan varsa bi bakabilir mi ben baktım güncelleme gözükmüyor acaba sorunmu bende ben gelmiş diye biliyordum kies ile ?

darkleader

darkleader

Üye
KernelTeam

KernelTeam

Üye
    Konu Sahibi
yok ben odinle türk gingerbread yazılımını attım sadece pda vardı ama şuanda kiesde güncellemeyi görmüyo CSC kodunu nasıl tur yapcaz ???

darkleader

darkleader

Üye
*#272*imeino# yapınca ilk önce orada TUR mu seçili bir bak değilse menüden TUR'u seç. DİKKAT!!! Seçimini yaptıktan sonra tel. factory reset atacak ona göre yedeklemen gerekenler varsa yedekle.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
    Konu Sahibi
Sağol hocam bu işlemden sonra güncelleme gözükür mü ?

darkleader

darkleader

Üye
Görünmesi lazım :)

KernelTeam

KernelTeam

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır TUR yaptım şimdi kiesi yükleyip bidaha deniyeceğim FOTA olarak gelmemiş kieste gözükür inşallah

darkleader

darkleader

Üye
tamamdır TUR yaptım şimdi kiesi yükleyip bidaha deniyeceğim FOTA olarak gelmemiş kieste gözükür inşallah

Dün ben kies'e bağlamıştım telefonu son sürüm olarak görüyor türkiye romunu. Sende de görmesi lazım

KernelTeam

KernelTeam

Üye
    Konu Sahibi
tamam şuan yüklüyorum kiesi şuan gb deyim güncellemeyi ordan yapacağım he bu arada size demiştim bazı oyunlar cocore olduğu halde kasıyor diye onları deneyim mesela csr racing bir bakın onlara bence

darkleader

darkleader

Üye
tamam şuan yüklüyorum kiesi şuan gb deyim güncellemeyi ordan yapacağım he bu arada size demiştim bazı oyunlar cocore olduğu halde kasıyor diye onları deneyim mesela csr racing bir bakın onlara bence

Tamamdır.Akşam deneyeceğim.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
    Konu Sahibi
keşke fotadan da verselerdi şu güncellemeyi

- - - Eklendi - - -

ya bu kiesde sapıttı ikide bir kapanıyo en iyisi FOTAYI beklemek fota dan gelcekmi?

darkleader

darkleader

Üye
keşke fotadan da verselerdi şu güncellemeyi

- - - Eklendi - - -

ya bu kiesde sapıttı ikide bir kapanıyo en iyisi FOTAYI beklemek fota dan gelcekmi?

İllaki gelir

- - - Eklendi - - -

Dediğin oyuna baktım, menü geçişlerinde biraz takılma oluyor.Oyun oynarken herhangi bir takılma olmadı.

Üst Alt