s.a bı konuda yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
s.a bı konuda yardım..
selam arkadaslar n81 2 gb cıhazım var.. fakat dıs kasasında bı kac kere yere dusurmem sonucu cızıkler olustu.. bugunde nette gezerken n81 kasası ve kapagını gördüm.. fiyatıda gayet iyi..

sizce telefonn kasayı değiştirmelimiyim. yoksa değiştirmemelimi..

bide değiştirisem eger garanti dışına cıkarmı şimdiden tşkler.. kasann kapagın resmi alttakı lınkdedır saygılar..:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu uygun yere taşınmıştır

Emre-45

Emre-45

Üye
selam arkadaslar n81 2 gb cıhazım var.. fakat dıs kasasında bı kac kere yere dusurmem sonucu cızıkler olustu.. bugunde nette gezerken n81 kasası ve kapagını gördüm.. fiyatıda gayet iyi..

sizce telefonn kasayı değiştirmelimiyim. yoksa değiştirmemelimi..

bide değiştirisem eger garanti dışına cıkarmı şimdiden tşkler.. kasann kapagın resmi alttakı lınkdedır saygılar..:)

Değiştir bence...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok ii bir tamirciye götür taktırmak için, garantisi varsa garanti dışı kalır haber olsun bu fotoyu gg den buldun galiba bende N95 kum rengi kapak alcam ordan 40 tl diyorlar ama çok iyi bir cep telefonu tamircisi bulmam gerekiyor...

turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
İşte çorumda güvenebilicegim.. İyi bir tamirci yok.. Burdakilere versem. içinde parca bırakmazlar. ama neyse. bende hallettim zaten.. 70 euroya komple orjinal aldım. servise gönderdim yaptılar. saolun...

çok ii bir tamirciye götür taktırmak için, garantisi varsa garanti dışı kalır haber olsun bu fotoyu gg den buldun galiba bende N95 kum rengi kapak alcam ordan 40 tl diyorlar ama çok iyi bir cep telefonu tamircisi bulmam gerekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt