S.a Arkadaşlar Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByCru3L

ByCru3L

Üye
    Konu Sahibi
S.a Arkadaşlar Yardım.
[h=2]End Cleaner v2.20 Bu Programın Signed'i Mevcutmu Ben Biraz Araştırdım Ama Birşeyler Elde Edemedim.[/h]

hizan

hizan

Üye
buraya bak

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
hayır mevcut değil. Hatta phyton kurulumu gerekiyor.
Bu tarz bir uygulama istiyorsan buyur bu işini görür.

www.maxicep.com/symbian-3-sistem-ar...gned-s-3-anna-belle-3-673747.html#post5030325

phyton tabanlı temizlik programları daha yararlı olur(End Cleaner, X-Cleaner gibi) çünkü bir program sildiğinde bu prolar sildiğin programların atıklarını bulup temizleyebiliyor. Ama mobile cleaner v2.00 gibi prolar bunu yapamaz. Sadece uygulamadaki belirtilmiş olan klasörlerin içini temizler:oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

phyton tabanlı temizlik programları daha yararlı olur(End Cleaner, X-Cleaner gibi) çünkü bir program sildiğinde bu prolar sildiğin programların atıklarını bulup temizleyebiliyor. Ama mobile cleaner v2.00 gibi prolar bunu yapamaz. Sadece uygulamadaki belirtilmiş olan klasörlerin içini temizler:oke:

o zaman neden mobile cleaner her kullanimimda 30-40 megabayt silerken. End cleaner en fazla 5 megabayt siliyor.

ByCru3L

ByCru3L

Üye
    Konu Sahibi
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
o zaman neden mobile cleaner her kullanimimda 30-40 megabayt silerken. End cleaner en fazla 5 megabayt siliyor.

onu nerden çıkardın şimdi:) end cleanerde 30-40 mb siliyor. Zaten farkettiysen bazen 28-29 mb'lık bir dosya oluyo c de. Ozaman 30-40 mb siliyor:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt